Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők ismerkedés során miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ismerkedés során miért kérdezik meg a pasit, hogy eddig hány kapcsolata volt?

Figyelt kérdés

2019. febr. 6. 16:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%
Nyugtázni akarják, hogy ők vezetnek ezen a téren.
2019. febr. 6. 16:05
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Én pl azért, mert szeretnék biztos lenni benne, hogy nem ilyen "200 nőn végigmentem már" típusú falubikája.
2019. febr. 6. 16:07
 3/25 anonim ***** válasza:
15%
Mert tudat alatt minden nő olyan férfit akar, aki népszerű a nők körében.
2019. febr. 6. 16:07
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
Sok minden mást is kérdeznek mivel épp ismerkednek.A randi végén a sok kérdés válaszból lehet összerakni egy képet a másikról.
2019. febr. 6. 16:08
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Én soha nem kérdezem meg.Tőlem viszont a pasik rendszeresen.Főként a mikor volt utoljára a nagy favorit.
2019. febr. 6. 16:13
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
#3-as, te aztán vágod a témát, mert népszerű, ezért végig kell farkalnia a várost. :) Hagy én döntsem el nekem ki a népszerű. De nyilván hasonló a hasonlót vonzza, így ha túl nagy számot mond nekem annyit árulna el, h nincs tartása/lelkigazdagsága,így nem egymást keressük, könnyes szemmel búcsút intenék.
2019. febr. 6. 16:27
 7/25 anonim ***** válasza:
47%

Mert ha kevés barátnője volt, beindul és pörögni kezd a nők fejében a hörcsögkerék: "Csak ennyi csaja volt? Lúzer, biztos van vele valami baj!"

Ha meg túl sok nője volt: "Falubikája, mindenkit megkefélt... fujj"

2019. febr. 6. 16:38
 8/25 anonim ***** válasza:
97%

Ebben csak az a vicces, hogy semmi garancia nincs arra, hogy őszinte lesz.

Harmatos szűzlány koromban nekem volt "falubikája" típus. Tudjátok, hány nőt "vallott be"? Kettőt. Két hosszú távút tetejébe (volt bőr a pofáján ekkorát hazudni). Ja, az egyik 4 évig tartott, a másik 7 évig (meg a kisfaxom).

De mindegy már, nem most volt.

2019. febr. 6. 16:42
 9/25 anonim ***** válasza:
44%
Pontosan ahogy a #7 leírta! Személyre szabottan ki kell találni egy megfelelő számot neki, mert ha sokat mond akkor megbízhatatlannak fogja gondolni a nő, ha keveset akkor meg lúzernek. De persze ezt nagyon kevés vallja be.
2019. febr. 6. 18:18
 10/25 anonim ***** válasza:
77%

A 7 válaszoló rátapintott a lényegre. Ez egy olyan kérdés amire nem lehet biztosan jó választ adni, ezért soha nem mondok konkrét számot. Ha rákérdeznek,akkor annyit szoktam válaszolni, hogy néhány, ha elkezdi firtatni, akkor visszakérdezek, hogy miért is számít ez?

Mert lássuk be, hogy a félénk, szűz férfiakkal kevés nő vesződik, aki meg élvezte az életet az valószínűleg nem megbízható, így a legtöbb férfi bemond 3-10 közötti számot és kapásból hazudott a leendő párjának.

2019. febr. 6. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!