Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ismerkedés során miért kérdezik meg a pasit, hogy eddig hány kapcsolata volt?
Nem kérdezek ilyet. Egyrészt mert a múlt az múlt, másrészt pedig mert azt mond, amit akar.
Ellenben a palik nagyon favorizálják ezt a kérdést, különös tekintettel a legutolsó példányra az életemben... Számomra ez nagy red flag.
Nem azzal van a baj, hogy megkérdezik, hanem az ezt követő sztereotípiákkal.
Miért lenne lúzer az, hogy valakinek nem volt kapcsolata vagy kevés volt neki? Ettől rosszabb ember lenne? Az ember személyisége nem teljesítménybe, statisztikába mérhető. Vannak akik önhibájukon kívül nem találtak még partnerre, mert komolyabbat keresnek. Vannak akiknek nehezebben megy az ismerkedés. Vagy ennek keveréke. Ezért valakit becsmérelni, lelúzerezni, megbélyegezni, ez nettó fasizmus! Normálisan, emberségesen kéne hozzáállni a másikhoz, előítélek nélkül és nem elvárni az azonnali tökéletességet és a jó szexet!
Viszont azzal sincs baj, ha valakinek túl sok partnere volt, mert a jelen számít és nem az, hogy milyen volt régebben. Lehet valaki régebben falta a nőket, férfiakat, de megszeretne állapodni. Szerintem butaság emiatt előítéleteket gyártani, ha most változtatott ezen.
A buta sztereotípiákat kéne kukába dobni, mert ezek miatt nem mer az ember őszinte lenni! A múlt az elmúlt tök mindegy az, hogy volt e partnere vagy sok volt e neki az ember személyisége lényeg és nem a statisztikák!
A sztereotípiákról......
Legjobb haverom társkeresőzik már egy ideje és sok mindent elmond a randikról, próbálok neki segíteni, bár nem mindig sikeresen.
Szóval a 30-40 közötti nők kíváncsi természetűek, nem kicsit. 38 éves pasi ha nem volt legalább 2db hosszabb kapcsolata, akkor valószínűleg defektes, kivéve ha házas volt. Ha valakivel még nem élt együtt akkor is defektes, mert ennyi idősen már ezen túl kell lenni. Aki nem él külön háztartásban az is defektes, mert ilyen korban már külön kell élni a szülőktől. Aki ilyen idősen még nem utazott, nyaralt a világban az defektes, mert vagy nagyon spórolós, vagy nincs pénze, vagy nem érdeklődő csak él a nagy világba. Ami számomra furcsa, de nem egyszer merült fel kérdésként az a munkahelyek száma és kvalitása, mert ha beéri valami alja munkával akkor nincs önbecsülése, illetve ha 1 munkahelye volt egész életében akkor nem törekvő, nem akar előrébb lépni.
Ami a szexet illeti, ezt a kérdést csak olyan férfiaknak teszik fel a nők akiket "jó pasinak" tartanak, akiből kinézik, hogy tud hódítani és piacképes. Aki nem igazán jóképű ott nem ezzel foglalkoznak, mert nem vakok, ott arra kíváncsiak miért lehet sikeres a nők körében.
Pont ezért nem megyek bele semmibe addig, amíg nem ISMEREM valójában. Az, hogy válaszol x kérdésre, még nem ismertség.
"38 éves pasi ha nem volt legalább 2db hosszabb kapcsolata, akkor valószínűleg defektes, kivéve ha házas volt. Ha valakivel még nem élt együtt akkor is defektes, mert ennyi idősen már ezen túl kell lenni. Aki nem él külön háztartásban az is defektes, mert ilyen korban már külön kell élni a szülőktől."
Ez a része tényleg így van, miért lep meg? 38 évesen szülőkkel kellene laknia? És mondjuk szerinted normális lenne, ha annyi volt, hogy 3-4 kapcsolata, 1-2 hónapig tartóak? Ennyi idősen azért legalább egy tartós együttélésnek bele kell férnie, vagy tényleg defekt van, szerintem is.
"16" válaszolva
nem véletlenül írtam le a tapasztalatokat, mert 5 nőből 4 ez csinálja. Az értelmesebbje belekérdez, hogy miért él a szüleivel vagy miért nem volt hosszabb kapcsolata.
Csak példaképpen, 30 éves koromig nem volt olyan kapcsolatom ami 6 hónapnál hosszabb lett volna, egyik páromnál sem éreztem azt, hogy ő lenne az igazi, hát váltottam, nagyon válogatós vagyok. Bár 22 évesen már vettek a szüleim egy kis garzonlakást nekem, de 29 éves koromig nem volt olyan nő akivel összeköltöztem volna, inkább kiadtam és a pénzből jól éltem. A szüleim nagy családi házban élnek a külvárosban, az egész felső szinten csak én lakok, nem fogok egy 30m2 kis lakásban tengődni azért, hogy elmondhassam egyedül élek. Megértem, amikor egy nő azt mondja, hogy egy férfinak is önfenntartónak kell lennie és mosni, főzni kell, jól hangzik, de vannak ennél sokkal fontosabb tulajdonságok szerintem. De ilyenkor felmerül bennem a kérdés....miért kell mindkét félnek saját lakásban élni, ha össze akarnak majdan költözni? Nem elég egy lakás ahova el tudnak bújni ha már arra kerül a sor? Hol van ebben a logika?
Ez a nők mániája ez a különélés és mindent saját erőből, saját lábon aztán csodálkoznak azon, hogy a férfiak menekülnek mer nem találják a helyüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!