Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ismerkedés során hogyan tartjátok fent a férfiak érdeklődését? És mit tesztek azért, h ne csak a csinos pofit lássák bennetek?
Bennem, sosem csak a csinos pofit látták. (Szerintem, nem is az.) De, eddig mindig volt érdeklődő, szerencsémre. Igaz, különösebben nem tettem érte, tehát, az igazat megvallva, nem az én érdemem.
Ismerkedés elején, nem szoktam mindent rögtön elmondani/megmutatni magamból, mert minek?
De mások szerint, érdeklődő vagyok, figyelmes, odaadó, szeretek "hülyülni" is. Számos téma érdekel.
Igaz, nem vagyok az a tipikus lány, mindig kicsit, inkább fiús beállítottságú voltam. Talán, ezért is jövök ki jól, inkább férfiakkal, mint nőkkel.
Nem nagyon szoktam erőlködni, maguktól is észreveszik a beszélgetés során, hogy nem egy papucsállatka szintjén vagyok.
De lehet az is rásegít hogy nem annyira csinos a pofim, bár eddig még nem panaszkodtak rá.
Érdekes vagyok én nagyon is magamtól, nem kellett sosem fenntartani, és női játszmákat bevonni :)
Sőt, szerintem nem vagyok túl szép, max átlagos, mégis bármelyik fiút az ujjaim közé tudnék csavarni mert lebilincselő a személyiségem :)
Aki nem érdekes, és praktikák kellenek, ott ez csak ideiglenes dolog...de nekik azt tanácsolom, valakinek biztos érdekesek nagyon, ők is
Na itt látszik a hatalmas kettős mérce.
Egy nő legyen nő, és úgyis lesz valaki, de ha férfi vagy a lelkedet kell kitenned egy lányért.
Én nem eröldködök. Csak magamat adom. Felesleges színjáték minek, ha én magam nem vagyok elég.
A másik féltől se várom el, hogy folyton érdekes legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!