Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ismerkedés során hogyan tartjátok fent a férfiak érdeklődését? És mit tesztek azért, h ne csak a csinos pofit lássák bennetek?
7# Tolem nem fogod, mert soha az eletben nem akart meg egy ferfi sem CSAK megdugni, legalabbis azok kozul, akikkel randiztam, mind a harom sraccal komoly kapcsolat lett a vege. Amiatt meg nem fogok pampogni, hogy leteznek esetleg ferfiak az ismerosi koromben, akik maximum egy dugasra jonnenek ossze velem. (Nem tudok rola, ha van is ilyen, megtartjak maguknak, tekintettel a paromra, ugyanis kozelebbi ferfiismeroseim leginkabb az o haveri kore miatt vannak.)
Bocsma’, hogy nem torom agyon magam meg erolkodok, hogy az legyek egy randin, aki amugy nem vagyok :DDD
Bocs, de ezeknél lehetne egy kicsit kevésbé semmitmondó válaszokat adni? Mert ezektől picit se lettem okosabb.
Én konkrétumokra gondoltam, pl
- mennyit keresitek ti a fiút az ismerkedés során és mivel (csak úgy ráírtok, h mi van vele, vagy mondjuk valami érdekesebbet bedobtok?)
- amikor találkoztok, akkor teszem azt, milyen témákat szoktatok bedobni?
- hányszor van pl. olyan, h ti találjátok ki / szervezitek meg, h hova menjetek legközelebb randizni, vagy a program egy részét ti találjátok ki?
- vagy mivel szoktatok kedveskedni?
- hogyan szoktátok a másik tudomására hozni, h ő is tetszik nektek, szóval érdemes hajtania?
- hogyan szoktátok jelezni neki, h pl. ti már szívesen továbblépnétek (találkoznátok személyesen / csókolóznátok / szeretkeznétek - épp mi a következő lépés)?
- mit csináltok, ha a srác nem veszi ezeket a jeleket?
Az ilyen konkrétumokkal lehet mit kezdeni. Az olyannal, h hát jófej vagyok, aztjónapot - nem igazán.
Random keresem a nap folyamán. Nem azt nézem mikor írt nekem, vagy épp miért nem. A témák meg az illetőtől függnek amiket bedobok.
Randiprogram: évszak és idöjárás függő, és javasolok én is mi legyen. Én szoktam javasolni, hogy ugorjunk a személyes találkozóhoz- "fáj az ujjam"
Jelek, bíztatás: egyre kisebb távolságot tartok, rengeteg mosoly, apró érintések. Ha meg mafla az első csókig, akkor csak úgy megcsókolom és pont, az után rajta múlik minden.
Asszem a 10 voltam.
(Ezek nálam nem az érdekesség fentartását jelentik, csak annyit, hogy érdekel a másik fél, és nem vagyok már gyerek sem annyira😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!