Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Randiztatok már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Randiztatok már olyan nővel, aki kettőt nem tudott szólni randin?

Figyelt kérdés
Volt szerencsém találkozni egy ilyen nővel, de komolyan mondom szörnyű volt. Erősen gondolkoztam randi közben azon, hogy felállok és hazamegyek, mivel kb magamnak dobáltam fel a témákat és magammal beszélgettem 2 órán keresztül, mivel a hölgy elintézett minden témát 2 szóval, vagy azzal, hogy mosolygott. Életem egyik legszötnyűbb randija volt, már az első 30 perc után azt vártam, hogy mikor megy a busza, mert egész egyszerűen kb nem volt hajlandó megszólalni. Mással is volt már hasonló szitu, illetve, ha igen ezután a hölgy offolva lett, vagy esetleg sor került következő találkára is és valami komolyabb is lett belőle?

2019. febr. 3. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Milyen volt akkor, amikor meg is szólalt? Szégyenlős, vékonyka hangon, pirulva beszélt? Eseteg néha botladozott a nyelve?

Ha ezekre igen a válaszod, akkor tuti nagyon tetszettél neki és félt.

Ha pedig semleges volt veled szemben akkor tényleg ő is csak a buszt várta. 😄

Egy hasonlóan visszahúzódó és félénk lányka. Annyi különbséggel,hogy azóta megtalnultam erőt venni magamon és legalább jó kérdező lenni. Lett is párom aztán.

Annyit még mondok,ha neki is csak annyi a baja, hogy félénk, akkor ezt kis együtt töltött idővel és talán picike alkohollal lehet orvosolni, ha gondolod próbáld meg vele mégegyszer

Ha amúgy szimpi volt neked.

2019. febr. 3. 12:39
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
Egy nő végül is másra is tudja használni a száját, mint beszédre...
2019. febr. 3. 13:10
 13/14 Clay Morrow ***** válasza:
Ki ő? Passzold át nekem, én órákig bírnék neki mesélni :D
2019. febr. 3. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha kuka módra hallgatott, akkor nem jöttél be neki. Volt már ebben párszor részem, így max 20 perc alatt kiszűröm az ilyet.
2019. febr. 5. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!