Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Randiztatok már olyan nővel, aki kettőt nem
tudott szólni randin?
Figyelt kérdés
Volt szerencsém találkozni egy ilyen nővel, de komolyan mondom szörnyű volt. Erősen gondolkoztam randi közben azon, hogy felállok és hazamegyek, mivel kb magamnak dobáltam fel a témákat és magammal beszélgettem 2 órán keresztül, mivel a hölgy elintézett minden témát 2 szóval, vagy azzal, hogy mosolygott. Életem egyik legszötnyűbb randija volt, már az első 30 perc után azt vártam, hogy mikor megy a busza, mert egész egyszerűen kb nem volt hajlandó megszólalni. Mással is volt már hasonló szitu, illetve, ha igen ezután a hölgy offolva lett, vagy esetleg sor került következő találkára is és valami komolyabb is lett belőle?
Miért? Te is gondolkozol azon, hogy komolyabb legyen belőle?!
2019. febr. 3. 10:23
2/14 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem jössz be neki, azért nem szólt egy szót sem. Részvétem.
2019. febr. 3. 10:25
3/14 anonim válasza:
Valószínűleg zárkózott és zavarban volt.
Belegondolva voltam így, tizenéves koromban. Találkoztam egy sráccal, akivel előzőleg csak neten beszéltünk,és csak látásból ismertem. többet nem keresett.:D
aztán: egy barátnőmmel elmentem, beültünk iszogatni. majd jött a párja meg egy haverja. akiket nem ismertem. a haverjuk kb faggatott, miközben barátnőmék teljesen csendben figyeltek kb.az este második felében. ez engem iszonyúan idegesített, olyan lehettem, mint a te randipartnered.
azóta eltelt egy jó pár hónap, és együtt vagyunk.:)
2019. febr. 3. 10:29
4/14 anonim válasza:
Én is két okból voltam szótlan régen, ha nagyon tetszett valaki vagy ha nagyon nem, egyedül azokkal voltam fesztelen akik semlegesek voltak, sajnos ez egyszer félreértéshez is vezetett.
Ma már vagyok annyira rutinos társalgó, hogy bárkivel elcsacsogok 1-2 órányit.
2019. febr. 3. 10:33
5/14 anonim válasza:
Zavarban lehetett.
2019. febr. 3. 10:57
6/14 anonim válasza:
#6 Elég szomorú, hogy te azon a szinten vagy, hogy az értelmet és intelligenciát mindenképp a pofázáshoz kötöd.
Ha valaki folyamatosan csacsog sületlenségekről, az már neked olyan baromi okos, mi?:)
2019. febr. 3. 11:34
7/14 anonim válasza:
Elég kellemetlen, azért mindenkinek van bizonyos lámpaláza randikon, de ez már kóros. Hagynám a fenébe. Majd tanul belőle és legközelebb másnál már nem lesz kuka.
2019. febr. 3. 12:00
8/14 anonim válasza:
ez nem így működik, utolsó. ha eleve zárkózott típus, akkor nem csak a kérdezővel lesz "kuka" az elején. ilyenkor azt kell eldönteni, hogy a másik félnek van-e türelme hozzá, vagy pedig sem.
2019. febr. 3. 12:19
9/14 anonim válasza:
Nekem is akkor van ilyen, ha nagyon tetszik valaki, vagy nagyon nem. Előbbinél önmagam legunalmasabb verziója vagyok, és alig tudom kinyögni a nevemet is rendesen. Utóbbinál viszont alig várom, hogy a másik lekoptasson. Nálam előbbinél az szokott segíteni, hogy látom, vonzódik hozzám a srác. Onnantól nincs problémám sem a beszéddel, sem a förtöléssel. Ezt sokan nem ismerik fel vagy félreértik, és nem hívnak többet.
2019. febr. 3. 12:30
10/14 anonim válasza:
#6 Az sem okosabb, aki csak a celebekről tud beszélni, meg hogy ki kivel milyen pózban. Olyan nőt viszont nagyítóval kell keresni, akivel értelmes dolgokról is lehet két szót váltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!