Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha már randiztatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha már randiztatok egy lánnyal aki végül nem fogott meg a randin, akkor nagy a valószínűsége hogy már ezután se akartok majd vele összejönni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mi alapján döntenétek mégis úgy, hogy összejöttök vele, ha egyébként küllemre bejön de a randi nem volt az igazi?
2009. ápr. 10. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
is - is. Van mikor igen, van mikor nem.
2009. ápr. 10. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, de konkrétabb válaszokat szeretnék!
2009. ápr. 10. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha küllemre bejön, de a randin mutatott viselkedése nem jön be, akkor inkább ne akarj vele összejönni. Értem, h egy szép lánnyal jó mutatkozni, de nem lesz hosszú életű a kapcsi, ha a belső nem klappol? :)
2009. ápr. 10. 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Előző válaszadó!Lány vagyok és nagyon szeretnék ezzel a fiúval összejönni!:)
2009. ápr. 10. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól még így van...
2009. ápr. 10. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Fura. Én velem már fordult elő hogy pl. külsőleg annyira nem volt az esetem a csaj, de lelkileg nagyon klappolt hozzám, és ez nekem sokkal fontosabb volt. :) amugy a kérdésre válaszolva: szerintem férfiaknál kevésbé az első talin dől el a dolog. Nállam legalábbis nem így szokott lenni. Lehet azért nem fogtad meg első randin mert még nem tud rólad eleget, szerintem ettől még lehet következő.

A férfiak többsége szerintem ha küllemre bejön-nek tartja a csajt, biztos ad második tali lehetőséget. F/18

2009. ápr. 10. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha külsőre bejösz neki,de amúgy felejthető vagy akkor pár éjszakára kipróbál aztán repülsz.Ez van sajnos!**
2009. ápr. 10. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Szijjja :)

A fiuk általában sokszor az elsö randi alapján döntenek (sajna)

Pedig lehet h a csaj kicsit félénk volt elsöre.

Az elsö randin kell "megmutatnod" magad,h tudja mire számithat.Mert ha vkinek nem jön be vki elsöre akkor minek probálkozna tovább.

Ha te randiztál egy sráccal és ugy érzed elszurtad,sztem egyszerüen menyj oda hozzá kérj töle bocsánatot és mondd h kicsit ideges voltál és tuti nem harizik majd,és egy második randiba is belemegy. (de azt már jobb nem elszurni.

Remélem segitettem,szijja puxy

2009. ápr. 12. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!