Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e olyan, hogy azért nem randiztatok valakivel mert annyira rondának gondoljátok, hogy féltetek, hogy elkapjátok ti is?
- vagy talán csak startból feltételezitek, hogy úgysem lesz belőle semmi ezért el sem mentek a randira vagy csak baráti taliba egyeztek bele
-23f vagyok , még nem volt barátnőm , nem csókolóztam, még randin sem voltam csak baráti találkozón
- még mielőtt mindenki leszólna igenis próbálok ellene tenni de ha mindenki startból elutasít mi a francot tegyek? - pedig sokak( jó barát szinten levő lányok vagy haverok kedvesnek , viccesnek tartanak ( nem vagyok viccgép csak néha a helyzethez ha illik valami akkor probálkozm valamivel)
Ilyenkor mondom azt, hogy örülj, mert...
A. nem jelentettek fel
B. nem vertek meg
C. nem lettél nemi beteg
D. apja nem szekált
E. pszichopata exfickója nem vágta át a torkod
F. meztelen képeid nem kerültek fel a netre
G. nem próbáltál szakítás után még rohangálni a csaj után hónapokig, eredménytelenül
Én is tapasztalatból írtam, amit írtam. Hány ronda srácot láttál már szép bnővel, v egyáltalán bnővel? Mert én egyet se.
Egyébként a nők nem tudják, mi kell nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!