Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e olyan, hogy azért nem randiztatok valakivel mert annyira rondának gondoljátok, hogy féltetek, hogy elkapjátok ti is?
- vagy talán csak startból feltételezitek, hogy úgysem lesz belőle semmi ezért el sem mentek a randira vagy csak baráti taliba egyeztek bele
-23f vagyok , még nem volt barátnőm , nem csókolóztam, még randin sem voltam csak baráti találkozón
- még mielőtt mindenki leszólna igenis próbálok ellene tenni de ha mindenki startból elutasít mi a francot tegyek? - pedig sokak( jó barát szinten levő lányok vagy haverok kedvesnek , viccesnek tartanak ( nem vagyok viccgép csak néha a helyzethez ha illik valami akkor probálkozm valamivel)
- en is probalkoztam mar mindefele lanyoknal akik mondhatni hogy szepekmeg olyanoknal is akik nem annyira szepek
- a valaszttas inkabb a a belso tulajdonsagok alapjan esett rajuk mint kulso ( ha huje legyen akarmilyen csinos vagy jo csaj akkor nem tud erdekelni )
- ertelmes lanyoknal szoktam probalkozni altalaban jokat beszelgetunk de csak messengeren sajnos ( ismerem oket szemeleysen is .... de nah nehez kimozditani oket hogy eloben is beszelyjunk......)
- a hibakert bocsi .... most a laborbol irok es itt nem allithatom at magyarra a billentyuzetet es a helyesiras ellenorzot....
es itt van nehany kep :) ha erdekelne valakit
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Szerintem ez a dolog emberfüggő. Vannak olyan lányok, akik össze tudnának jönni egy ronda pasival és vannak, akik nem. Meg van sok ronda pasi, akik nagyon cukik, ezért sikeresek is a lányoknál. Bizony értelemben megszépíti/ megcsúnyítja a belső a külsőt, de ez nem azt jelenti, hogy ha rondának gondoltad, mielőtt még nem ismerted, akkor ha +- an hat rád akkor álompasinak fogod látni, hanem mondjuk átlagosnak. Ez szerintem pont elég egy lánynak.
Másrészről meg az sem mindegy milyen a rondaságod, mert ha mondjuk attól vagy ronda, hogy tele vagy pattanással, az taszító lehet, de szerintem más nem nagyon akadály.
Nekem egyszer volt csak olyan, hogy nem találkoztam volna az illetővel a randi előtt.. azt a "randit" viszont nagyon megbántam, mert csúnyácska és enyhén buta is volt. Beültünk egy kávézóba, ráadásul a "kirakatba", szóval csak annyi volt a szerencsém, hogy este volt. Nem igazán volt közös témánk, nem is tetszett, szóval imádkoztam, hogy minél előbb véget érjen (persze utána nem találkoztunk), a végén diszkréten közöltem vele, hogy nem az esetem.
A jelenlegi páromat, akivel már 3 éve és 10 hónapja (azaz majdnem 4 éve) vagyunk együtt, interneten ismertem meg. Közös társaságban voltunk 1-2 alkalommal főzőcskézni, aztán msn-en beszélgettünk, majd találkozgattunk.
Ha Ő nem is lenne, akkor sem lennék képes vak randikra, mert az illető nem tehet arról, ahogy kinéz (persze, ha amúgy nem egy adonisznak állítja be magát), és elég kellemetlen helyzetek tudnak kialakulni belőle.
Én még elég jól megúsztam :)
nem vagyok pattanasos....
csak mar nem tudom elkepzelni mi lehet a baj ....
egyszere szarrabb es szarabb.....ahelyett ,hogy itt irkalok sokkal jobb volna ha tannulnek de....egyre nehezebben megy mar az is s muszaj irjak ha nem irok ugy erzem megbolondulok......
hát figyelj.. sztem mindenképp rövid haj, tetejét zselézhetnéd, mert az sokaknak bejön :) a borosta helyett mehetne szakáll (és akkor te lehetnél a télapó-najó nem, nem hosszúra gondoltam) de az férfiassá varázsolhat, ha nem tetszik, akkor neki lehet esni borotvával :D
több önbizalom.
a netes ismerkedésnél pedig minden a bemutatkozó szövegeden, első emailen múlik, úgy vettem észre. A csá-mizu-msned van halott dolog. Ha te kezdeményezel akkor írhatnál pár jó szót a képéről,mit fogott meg benne stb.. légy kreatív! kitartás
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!