Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat, mitől nyűgöződtök le randin?
Intelligencia..? Ha igen, akkor hogyan villantson a pasi, hogy ne érződjön úgy, hogy túltolja?
Vagy udvariasság, figyelmesség? Hát még a legbunkóbb is meg tudja magát erőltetni, az alap illemszabályok pedig 10 perc alatt megtanulhatóak.
Esetleg érintés? Ha érzékien megérintem a partnert, attól elolvad? (Feltételezvén persze, hogy kérek engedélyt, és nyilván nem intim helyre tapintok)
Bár kérdésem felesleges, sajnos nincs időm csajozni, így randin sem voltam már régen, és talán egy darabig nem is kerül rá sor :/
Kort és nemet is kérek.
A kedvesség, udvariasság alap. Csak intelligens férfiakkal randizom, tehát az is. Figyeljen rám, emlékezzen arra, amit mondtam, próbáljon meg velem "rezegni." Éreztesse velem, hogy tetszem neki. Törekedjen rá, hogy érezzem jól magam és éreztesse, hogy ő is élvezi a társaságomat. Érezze, hogy mikor szabad és akár kell is megérintenie, mikor vágyok arra, hogy megcsókoljon.
Ezeket jobb esetben a nőről simán le lehet olvasni, de én pl nagyon szoktam izgulni, ha tetszik a pasi és kicsit távolságtartóbb vagyok emiatt, nehogy elbénázzam. Szeretem, ha kedves velem a randipartnerem, nyitott, bíztat. Ha valami cikit csinálok, például megremeg a kezemben a pohár vagy ilyesmi akkor ne hozza szóba, legyen ugyanolyan kedves továbbra is. Kezeljen egyenrangú partnerként, bókoljon.
A testbeszéd fontos.
21/N
Miért akarsz bárkit is lenyűgözni? Mert ha magadat adnád, akkor nem kellenél senkinek?
Ha alapvetően bunkó vagy és alattomos, az úgyis hamar kibukik belőled, amint belekényelmesedsz a kapcsolatodba.
4-es!
Nem, egyáltalán nem vagyok bunkó. Kimondottan udvarias vagyok, és jólelkű. De azt hiszem, hogy elég magasra szökött manapság az "ingerküszöb", tehát ezért kérdezem, hogy hogyan célszerű (ha egyáltalán célszerű) tudatosan viselkedni randin.
A lenyűgözödni -vel meg egyáltalán nem tudom mi a baj. Én egy tanult ember vagyok -persze nem nyelvész-, de nem látom a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!