Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan lányokat, nőket akik nyitottak az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
31f2018. nov. 6. 18:27
1/8 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne.
Egy biztos, társkeresőn esélytelen.
33/F
2/8 A kérdező kommentje:
Én is rengeteget próbálkoztam már, különféle netes társkeresőn meg Tinderen is eddig kevés sikerrel. :(
2018. nov. 6. 18:32
3/8 A kérdező kommentje:
Kérlek adjatok valami jó tanácsot.
2018. nov. 6. 18:33
4/8 anonim válasza:
Egy bizonyos reszen Amsterdamnak! Es ott rogton latod amit veszel.
5/8 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat szeretnék és komoly kapcsolatot keresek. Nem alkalmit.
2018. nov. 6. 18:35
6/8 anonim válasza:
Ez csak az en velemenyem, es lehet lepontozni, de nekem sose sikerult az ismerkedes amikor "akartam". Mert ez mar alapbol erolkodest mutat. Mindig akkor jottem ossze valakivel, amikor a legkevesbe vartam, es a kornyezetemben is ezt latom.
Es ez azert van, mert amikor nem erolkodik az ember, akkor sokkal lazabb lesz es ezaltal tobb az onbizalma is es sokkal vonzobb.
De ez csak az en velemenyem.
7/8 anonim válasza:
Te tényleg azt hiszed, hogy az ismerkedésre hajlo nök bevonulnak egy karámba és téged várnak?
Mindenhol vannak. Uton, utfélen, munkahelyeken, szorakozohelyeken, baráti társaságokban, ...... stb.
8/8 anonim válasza:
Nyelvgyakorlo klubbokban, Startup talalkozokon esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!