Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért egyre elterjedtebb ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre elterjedtebb ez a nézet (interneten legalábbis)?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy azok a férfiak, akik a hagyományos udvarlási módszerekkel próbálnak ismerkedni, vagyis akik virágot, csokoládét vesznek, kinyitják a nő előtt az ajtót, moziba, átterembe hívják meg, kihúzzák a széket, satöbbi, azok mocskos manipulátoroknak vannak beállítva, míg azokról a csajozógépekről, akik szinte rögtön, akár trágár módon elmondják, hogy szexelni akarnak, azokról egyre inkább azt mondják, hogy ők legalább őszinték. Tibi atya egyik cikke is valamennyire erről szólt például.

2019. jan. 30. 19:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem ragaszkodom a berogzult hülye férfi nem szerepekhez sem

Mi ertleme ezeknek a jól betanult gépies robotos sablonos dolgoknak? ( amiket felsoroltál a régimódi udvarlashoz) értelmetlennek tartom. Nem szeretem ezeket a nemi megkülönböztetéseket , hogy egy férfi csak azért teszi meg ezeket mert nő és ezt irtam elő régen. Olyan hülyeség dolgokat csak azért megtenni mert ő nő/férfi

2019. febr. 3. 12:07
 32/38 A kérdező kommentje:
Ezt valószínűleg csak mondod, de a vonzalmad ezen alapul: [link]
2019. febr. 3. 14:56
 33/38 anonim ***** válasza:

Nem csak mondom , így gondolom nem vagyok hazug

Utalom azt ha ki nyitják előttem az ajtót , ajándékot virágot vesznek nekem , nem szeretem a virágokat . Nem szeretem ha bármire is meghívnak

Szóval nem csak mondom

Eddig olyan kapcsolatom volt ahol nem igazán ajandekoztunk egymásnak, szórakozást felesben fizettük

Soha nem vártam el olyan hülyeségeket senkitől amiket te írtál

2019. febr. 3. 19:10
 34/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, hiába nyomod az arcunkba azt a nyomorult tanulmányt, könyörgöm értsd meg, hogy az a társadom egy kiragadott szeletére igaz... minden közvéleménykutatáson alapuló tanulmány általánosít, mert fogják mint a mittudoménhány milliárd felnőtt nőt megkérdezni, hogy na te hogy állsz ehhez. És igen, az a minta lehet reprezentatív, de akkor sem MINDENKIRE, hanem a nők egy RÉSZÉRE igaz. Pl az is, hogy Magyarország az EU negyedik elhízottabb országa. Akkor most menjek oda egy anorexiás magyarhoz, vagy egy magyar sportolóhoz, és lebegtessem meg az arca előtt a tanulmányt, majd ordítsak rá hogy "háddemitzabálszbammeg??minekvagylustadög??"? Meg a nagy...lópikulát. Vannak emberek akikre igaz, vannak, akikre nem. A Tibi Atyás cikk meg egy moslék úgy ahogy van. Én szememben rég elásta magát, mert már jó ideje egy inkonzisztens fröcsögőgép.
2019. febr. 3. 21:35
 35/38 anonim ***** válasza:

Megmondta más is ugyanaz amit én, de kitörlöd a válaszainkat, vagy lehülyézel minket. Az előttem szóló is mondta, értsd meg hogy

van a társadalomnak egy ilyen rétege, de ez nem mindenkire igaz. Attól, hogy te nem veszel tudomást a létezésükről, még vannak más fajta emberek. Igen, nők is!

2019. febr. 7. 19:18
 36/38 A kérdező kommentje:
Hol hülyéztem le bárkit is? Válaszokat sem töröltem.
2019. febr. 7. 22:20
 37/38 anonim ***** válasza:

Oké, igazad van, konkrétan nem mondtad, hogy hülyék vagyunk, túlreagáltam, bocsánat!

Az húzott fel, hogy valaki (még csak nem is én) azt állítja hogy nem ragaszkodik a férfi szerepekhez sem, erre betolsz egy cikket, hogy biztos hazudik, mert a tanulmány szerint minden nő idióta, és nem tudja mit akar.

"Azért, mert a feministák csak a női nemi szerepektől akarnak megszabadulni"

Most komolyan, hány feministát ismersz? Tudod mi az, hogy feminista?

"A lényeg az, hogy a szándékaid alapján ítélnek téged és nem a felületes gesztusaid alapján."

Ez meg nagyon igaz. Mi a célod?

Tibi atya meg jópofa, vicces, nekem nincs vele bajom, helyén kell kezelni.

2019. febr. 8. 18:45
 38/38 anonim válasza:
Mert mindenki mazochista. Általában a se**fejekhez ragaszkodunk egészen addig amíg valami komoly baj be nem üt. Tibi atya forevör
2019. febr. 17. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!