Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre elterjedtebb ez a nézet (interneten legalábbis)?
10-es te is a nagybetus Nő vagy? Ja nem... nem csodálkozol gondolom, akkor semmilyen körülötted zajló eseményen (kétlem...)
Kerdező: ez borzalmasan gagyi általánosítás, ignorálva a jófejeket... ez miért is jó? Ja igen, mert minden pasi idióta...
;)
Nem tudom milyen körülöttem zajló eseményen kellene csodálkozom
Na mindegy . Engem ezek a berögzült kötelező szarok nem érdekelnek
Nem értem mit esznek az emberek tibi atyán. Egy műveletlen, búlvár oldal és olcsó gagyi humoruk van. Annakidején le is tiltottam a facebookos tibi atyás bejegyzéseket, mert kínosnak éreztem ezeket a gagyi ivós vicceket. A tibi atya blog nem sokban különbözik a blikk, bors búlvár szennylapoktól és ráadásul szexista is.
Szerintem amíg nem ismered a lányt felesleges ajándékokat venni az ilyen apróságokkal inkább kapcsolaton belül érdemes kedveskedni. Csak ismerkedj lazán! Amúgy örülj neki, hogy a mai korban nem annyira divatos a hagyományos udvarlás, mert legalább nem vagy rákényszerűlve arra, hogy ajándékot kelljen venned arra se, hogy te fizesd ki az egész vacsorát, mert régebben a férfiak rávoltak erre kényszerülve, mert a nemi szerepek konstrukciója sokkal erősebb volt, mint most. Régebben, sokkal jobban számítottak a társadalmi rangok és, ha mondjuk nem volt sok pénzed akkor nem is számítottál férfinak. Persze ez most is fellelhető, de nem olyan erősen, mint régebben. Én örülök annak, hogy a nemi sztereotípiák gyengültek. Szerintem jobb is lenne, ha nem lennének egyáltalán.
Idősebb férfiként udvarias vagyok a fiatal nőkkel is! És sokszor kaptam visszajelzést a lányoktól, hogy a mai tapló fiúk mennyire bunkók.
Jól esik az udvariasság, netán egy udvarias bók. És milyen jó lenne ha lennének még ilyen fiúk ma is!
Továb nem ragoznám.
Nincs azzal baj, ha valaki Tibi Atyát olvas VICCBŐL.... de komolyan is venni azt már....
Amúgy gondoltál arra, hogy a Tibi Atya olvasóközönsége kb milyen emberekből állhat? Milyenféle nők lehetnek azok, akik bólogatnak az ilyen “okosságaira”?
Ha megnéznél olyan nőket, akik inkább értelmes irodalmi vagy szakszerű könyveket olvasnak párkapcsolatokról.. biztos lehetsz benne, hogy ők teljesen másképp látják ezt, mint egy facebook-függő lájk-hajhász pirike.
Amúgy gondolkodtál el már te egy percig is azon, hogy mi a célod?
A legszembetűnőbb probléma a kérdéseddel az, hogy értelmetlen párhuzamokat vonsz. Azt akarod mondani, hogy a csajozógépnek van stabil párkapcsolata? Róla kellene példát vegyen családalapításról a komoly szándékúan udvarló férfi? Vagy itt az a cél, hogy alkalmian kapjon egy nőt egy menetre? Ezen kéne elgondolkodni, mielőtt teljesen összefüggéstelen “sikerélményeket” vonsz párhuzamba. Ha te is azért veszel virágot egy nőnek, hogy ágyba bújjon veled, akkor biza manipulátor lehetsz.
A lényeg az, hogy a szándékaid alapján ítélnek téged és nem a felületes gesztusaid alapján. Te felületesen látod ezt az egészet, mert azt hiszed, hogy csak a megnyilvánulások számítanak és nem a mögötte rejlő cél.
Amúgy az őszinte csajozógépek esetén az a pozitívum, hogy a nő ilyenkor visszautasíthatja őket, ha nem vágyik szexre. Eközben belesétál az udvarló, jópofiskodó férfi csapdájába, aki teszi a szépet neki, miközben épp arra utazik, amire a csajozógép is, de ő még álszent is.
Szóval akkor a hgyományos udvarlási módszerek csak hosszú távú kapcsolathoz jók?
#24: A hozzászólásod nagy részére azt tudom mondani, hogy naiv gondolat (igaz nem is olyan régen én is ogaznak hittem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!