Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre elterjedtebb ez a nézet (interneten legalábbis)?
Mondjuk azért, mert aki tibiatyát olvas, az még nyeretlen kis tini picsulákkal randizik, akiknek nem szokták kinyitni a meki ajtót, és így is meg úgy is mindenki csak egyszer akarja őket megdugni, aztán dobja a fenébe.
Valamikor úgy 25 felett lesz érték, hogy egy férfi úriember, vagy legalább az alapvető udvariassággal tisztában van, és nem böfög hangosan egy étteremben.
Jó hogy feljött ez a Tibi atyás fb blog... Azokat az ismerősöket akik Tibi atya posztokat osztogattak, töröltem az ismerőseim közül rögtön. Sajnos a régi udvarlási szokás már nem menő. 30 éves vagyok, unokabátyáim 42-től 50-ig vannak korban és rendre mind 20 éves kora környékén már házasodott. Úgy udvaroltak hogy kinézték a lányt vagy akit ismertek látásból, innen-onnan. Először a lány anyját, apját megkérdezték lehet e udvarolni. Persze mind igent mondott és ekkor a fiúk már tudták hogy vége a legény életnek, védték-óvták a lányt, udvaroltak aztán 1 éven belül elvették. Még most is együtt vannak gond és baj nélkül. Szóval nem egyből szexet akartak.
Ma már az ilyen hol fordulhat elő? Kinevetnék a szülők is azt a srácot aki így megkérdezné hogy lehet e udvarolni. Sok szülő csak eljegyzés meg esküvő előtt látja leendő menyét/vejét. Már más a mentális, mint 20-30 éve.
Hulyesegnek és feleslegesnek tartom ezeket egy pozitív szexizmus , megkülönböztetés. Nem szeretem ezeket soha nem értettem miért kellene ezeket megtegye a férfi csak azért mert nő vagyok és ez egy társadalom alaztal kialakított íratlan kötelező szabály . Nem szeretek ajándékot kapni , virágot pálne nem szeretem nem tudok vele mit kezdeni. Azért ne hozzon ajándékot mert én vagyok a nő és így illik . Ki tudom én is nyitni az ajtót nem kell helyettem azért ilyen gyenge nem vagyok. Engem ez idegsit mint jól esne
Széket se húzza ki az is megy , le tudok ülni magamtól is .
Randi fizetése : nem szeretem ha a férfi állja én szeretem fizetni a saját részem
Hulyesegnek tartom azt ,hogy csak azért mert nő vagyok a férfi állja a randit
Nem értem ez is miért alakult ki . Randit szerintem felesben kellene állni mivel ketten vannak ott nem csak a férfi. Nekem az nem pozitív gesztus hogy helyettem fizet amit én is ki tudnék fizetni . Olyan férfiakkal nem állok szoba akik olynak mint amit másodjára írtál . Azt szeretem ha egyenlően bánik velem nem csinálja ezeket a kötelező berogzult szarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!