Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy valaki másképpen nézet ki
élőben mint a táskereső oldalon? Mit csináltatok?
Nem még soha. Mindenki pont úgy néz ki élőben mint a társkereső oldalon.
2018. júl. 20. 16:49
Igen. Egy joképu velem egykorú férfi helyett egy ragyás képu pubertás jött aki még a 18 at se töltötte be, h kipróbálná tapasztalt növel.. Ugy kuldtem el Kenyába kapálni h azóta is ott kapálhat.
2018. júl. 20. 16:55
Jártam, nem is egyszer.
Van az az eset, amikor egyszerűen csak olyan szögből készülnek a képek, hogy valamiért más arcot vársz, ilyesmi... Arra nem tudok haragudni, nekem is van egy fotóarcom, valamiért a legtöbb képen az köszön vissza, nem az, ami a tükörből. Ha tetszik, folytatjuk, ha nem, akkor beszélgetünk pár órát és ennyi, nem hozom szóba.
De van, aki szándékosan torzít. Aki konkrétan photoshopol meg kitakarja a homlokát, tokáját, hasát... Brr. Na az ilyennél azért szólok, hogy hahó, a képen vékony voltál/volt hajad/akármi. És nem feltétlen folytatom a randit. Nincs nekem hazugokra időm.
2018. júl. 20. 17:09
Az még hadján, de beszélni se tudot kilogot a kapanyél a szájábol.
2018. júl. 20. 17:13
Igen... hát a kezdeti döbbenet után közöltem, hogy ez nem fog működni, mert nem vagyok még mindig kész arra mégsem, hogy új kapcsolatba kezdjek. És ne haragudjon, de viszlát....
Ezért is hagytam abba anno a tk-t.
2018. júl. 20. 17:23
Jártam. Nem is lett belőle semmi.
2018. júl. 20. 17:28
Bizony jártam.
Le is ba.....sztam érte rendesen :)
Egy fiatal kedves mosolygós lány helyett egy idősebb, morcosabb nő jött el.
Kiderült, hogy ő van a képen, csak jó pár évvel fiatalabb volt ott.
Adtam neki egy esélyt...
12 éve együtt vagyunk :)
2018. júl. 20. 18:28
Igen. 42 éves pasi volt, de 184 centinek hazudta magát, és alacsonyabb volt, mint én. Én 172 vagyok, és felvettem hozzá egy 5 centis sarkú cipőt. Faszi alsó hangon volt 175:(
2018. júl. 20. 19:59
Igen, amikor még elég kezdő voltam társkeresőzés terén, és még nem tudtam, hogy a homályos, elmosódott kép gyanús :D. A srácról volt 2 egész jó selfie (legalábbis akkoriban én jónak gondoltam :D), az adatlapja meggyőzött, úgyhogy belementem a taliba. Aztán ahogy megláttam, jött a hidegzuhany: a fotói elég régiek voltak, a pasi azóta felszedett vagy 20 kilót, a fogai meg konkrétan rohadtak. Illendőségből 2 órát dumáltam vele, aztán tanulásra hivatkozva leléptem, és soha többet nem kerestük egymást (szerintem ő is érezte, hogy ez nem fog menni).
2018. júl. 20. 20:30
Nem társkeresőn, hanem egy foglalkozással kapcsolatban jártam úgy, hogy a netes fénykép nem volt paritásban a valódi arcképpel, meg egy-két egyéb érdekesség is befigyelt. Nagyon zavaró volt, és a kellő időben ennek hangot adtam.
2018. júl. 20. 22:23
Kapcsolódó kérdések: