Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre elterjedtebb ez a nézet (interneten legalábbis)?
Két féle nézetet látok elterjedni, és mindkettővel 100%ig egyet értek:
- azok a férfiak, akik csakis és kizárólag szexet akarnak, nem pedig kapcsolatot azok ne húzogassanak székeket, és ne írjanak ódákat a nőnek, hiszen ezzel abba a hiszembe ringatják őket, hogy komolyak a szándékai.
Ennél tényleg ezerszer jobb az, ha egyenes az illető, és megmondja, hogy csak szex kell neki.
- a friendzone-toporzékolóknak fel kéne fognia, hogy nem ők az áldozatok, ha eljátsszák, hogy a nők barátai, miközben utálják minden egyes percét, és nem fair, hogy minden nap, amikor a nő nem borul eléjük, hogy lesz0pja őket, azt hiszik, hogy ki vannak használva érzelmileg. Miközben eszükbe sem jutna bevallani a valódi szándékaikat, ugye...
Bevallom, nem igen láttam még, hogy a komoly szándékú, nyílt és udvarias férfiakat szidták volna a neten, hanem csak az előző két típust szokták manipulátornak hívni, de a ténylegesen rendes férfiak és ezek között a manipulátorok között viselkedésben nagy az átfedés.
De ha TÉNYLEG a normális férfiakat szidják, akkor fogalmam sincs, hogy miért, és remélem, hogy nem jön divatba.
Erről beszélek: [link]
Értem én, hogy a Jófiú szindrómáról akart írni, az viszont nem tetszik, hogy azt gondolja, hogy minden férfi, aki a hagyományos udvarlási módszereket használja, az szerinte azárt csinálja, mert nincs önbizalma őszintén ismerkedni.
#15 Ez az írás nem példa az általad sérelmezett véleményekre, hanem csak egy újabb megalapozatlan vádaskodás.
Én is tudnék minden gond nélkül kitalálni ilyeneket ("a férfiak manapság egyáltalán nem szeretik a hűséges nőket, hanem csak a csalfákat, hiszen a hűséges nőkért nem kell folyton küzdeni, így nem is izgatják a vadászösztönüket!!", " a férfiak egyenesen utálják, ha egy nő állja a saját kiadásait, mert ettől úgy érzik, hogy megfosztották őket a családfenntartó szerepüktől!" vagy "a férfiak képtelenek igazi szeretetre meg érzelmekre!!") de nem lenne semmilyen valóságalapjuk.
Tibi atya; - a kultúra és intellektus mestere - is és te is elvárjátok, hogy szopjunk be valamit, azért, mert ti azt mondtátok, és azért, hogy ma is legyen miért utálni a nőket.
Ne Tibi atyát mutass, hanem cikkeket a neten arról, amik sározzák a tényleg rendes férfiakat. Mutathatsz gyk-s kérdéseket/válaszokat is. Sőt, ne korlátozd magad, bármilyen fórum bármelyik bejegyzést linkelheted. Csak érted... Mutass valami bizonyítékot üres vádaskodás helyett.
Amúgy meg a cikk egy rakás szar, ugyanazokat az ostoba, ezerszer megcáfolt közhelyeket sorolja fel, amiket a szingli férfiak szoktak maguknak mondogatni mantraszerűen, hogy jobban érezzék magukat.
"Az a baj velem, hogy túl jó vagyok. :( Ha egy szardobáló csimpánz lennék, akkor biztos nagyobb lenne a sikerem a nőknél, mert őőőő... izé.... így működik az evolúció????"
Ugyan kérlek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!