Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért egyre elterjedtebb ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre elterjedtebb ez a nézet (interneten legalábbis)?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy azok a férfiak, akik a hagyományos udvarlási módszerekkel próbálnak ismerkedni, vagyis akik virágot, csokoládét vesznek, kinyitják a nő előtt az ajtót, moziba, átterembe hívják meg, kihúzzák a széket, satöbbi, azok mocskos manipulátoroknak vannak beállítva, míg azokról a csajozógépekről, akik szinte rögtön, akár trágár módon elmondják, hogy szexelni akarnak, azokról egyre inkább azt mondják, hogy ők legalább őszinték. Tibi atya egyik cikke is valamennyire erről szólt például.

2019. jan. 30. 19:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
*tarsadlaom által
2019. jan. 30. 20:19
 12/38 anonim ***** válasza:
93%

Két féle nézetet látok elterjedni, és mindkettővel 100%ig egyet értek:

- azok a férfiak, akik csakis és kizárólag szexet akarnak, nem pedig kapcsolatot azok ne húzogassanak székeket, és ne írjanak ódákat a nőnek, hiszen ezzel abba a hiszembe ringatják őket, hogy komolyak a szándékai.

Ennél tényleg ezerszer jobb az, ha egyenes az illető, és megmondja, hogy csak szex kell neki.

- a friendzone-toporzékolóknak fel kéne fognia, hogy nem ők az áldozatok, ha eljátsszák, hogy a nők barátai, miközben utálják minden egyes percét, és nem fair, hogy minden nap, amikor a nő nem borul eléjük, hogy lesz0pja őket, azt hiszik, hogy ki vannak használva érzelmileg. Miközben eszükbe sem jutna bevallani a valódi szándékaikat, ugye...

Bevallom, nem igen láttam még, hogy a komoly szándékú, nyílt és udvarias férfiakat szidták volna a neten, hanem csak az előző két típust szokták manipulátornak hívni, de a ténylegesen rendes férfiak és ezek között a manipulátorok között viselkedésben nagy az átfedés.

De ha TÉNYLEG a normális férfiakat szidják, akkor fogalmam sincs, hogy miért, és remélem, hogy nem jön divatba.

2019. jan. 30. 20:21
 13/38 anonim ***** válasza:
84%
76% Jaja ez a nice guy jelenség.
2019. jan. 30. 20:24
 14/38 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem értem miről van szó, sajnálom :D
2019. jan. 30. 20:26
 15/38 A kérdező kommentje:

Erről beszélek: [link]

Értem én, hogy a Jófiú szindrómáról akart írni, az viszont nem tetszik, hogy azt gondolja, hogy minden férfi, aki a hagyományos udvarlási módszereket használja, az szerinte azárt csinálja, mert nincs önbizalma őszintén ismerkedni.

2019. jan. 30. 20:38
 16/38 anonim ***** válasza:
73%

#15 Ez az írás nem példa az általad sérelmezett véleményekre, hanem csak egy újabb megalapozatlan vádaskodás.

Én is tudnék minden gond nélkül kitalálni ilyeneket ("a férfiak manapság egyáltalán nem szeretik a hűséges nőket, hanem csak a csalfákat, hiszen a hűséges nőkért nem kell folyton küzdeni, így nem is izgatják a vadászösztönüket!!", " a férfiak egyenesen utálják, ha egy nő állja a saját kiadásait, mert ettől úgy érzik, hogy megfosztották őket a családfenntartó szerepüktől!" vagy "a férfiak képtelenek igazi szeretetre meg érzelmekre!!") de nem lenne semmilyen valóságalapjuk.

Tibi atya; - a kultúra és intellektus mestere - is és te is elvárjátok, hogy szopjunk be valamit, azért, mert ti azt mondtátok, és azért, hogy ma is legyen miért utálni a nőket.

Ne Tibi atyát mutass, hanem cikkeket a neten arról, amik sározzák a tényleg rendes férfiakat. Mutathatsz gyk-s kérdéseket/válaszokat is. Sőt, ne korlátozd magad, bármilyen fórum bármelyik bejegyzést linkelheted. Csak érted... Mutass valami bizonyítékot üres vádaskodás helyett.

Amúgy meg a cikk egy rakás szar, ugyanazokat az ostoba, ezerszer megcáfolt közhelyeket sorolja fel, amiket a szingli férfiak szoktak maguknak mondogatni mantraszerűen, hogy jobban érezzék magukat.

"Az a baj velem, hogy túl jó vagyok. :( Ha egy szardobáló csimpánz lennék, akkor biztos nagyobb lenne a sikerem a nőknél, mert őőőő... izé.... így működik az evolúció????"

Ugyan kérlek..

2019. jan. 30. 20:54
 17/38 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy valaki párhuzamot fog vonni a bunkóság és a dominancia között... Nem azt mondta, hogy bunkó férfiak kellenek a nőknek, hanem hogy domináns férfiak, és hogy szerinte a hagymányos módszerekkel ismerkedő férfiak sosem azok.
2019. jan. 30. 21:06
 18/38 A kérdező kommentje:
Érdekes egyébként, hogy a férfiak egy csoportját szidó cikket is képesek egyes nők nőgyűlöletnek látni...
2019. jan. 30. 21:07
 19/38 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem elterjedt ez a nézet :D Tibi atya cikkekre meg ne adj.
2019. jan. 30. 21:15
 20/38 A kérdező kommentje:
Ami még eszembe jutott, az az, hogy sok angol nyelvű cikknél azt írják, hogy a hagyományos módszerekkel ismerkedőknél van, hogy csak később derülnek ki a férfi rossz tulajdonságai, míg a másik csoportnál rögtön látni a jót is és a rosszat is, amit úgy szoktak leírni, hogy "what you see is what you get".
2019. jan. 30. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!