Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy hátrány, ha a nő csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány, ha a nő csak 158 cm, ezért elutasítanátok?

Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 05:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ja, a másik meg, hogy ha ekkora vagy, akkor kicsi pasikkal párosítanak össze...
2019. jan. 29. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Szia! En 159 cm vagyok es eddig ket baratom volt. Mind a ketto 180 cm folott, szerintem csak belebotlottal olyanokba, akiknek ez tenyleg problema, de hidd el, olyanok nincsenek sokan...

Amit viszont egy masik valaszolo irt, nagyon is elgondolkodtato, hogy valahogy gyakran elofordul velunk, hogy nem vesznek komolyan, sokszor erzem hogy kislanynak neznek, pedig 26 eves vagyok..ez azert tenyleg idegesito tud lenni.

2019. jan. 29. 11:05
 23/26 anonim ***** válasza:
én 159 cm vagyok és nem érzem magam túl alacsonynak. rengeteg nőt ismerek, aki hasonló magasságú, én átlagosnak mondanám, ezáltal elutasításra sem adhat okot.
2019. jan. 29. 13:20
 24/26 anonim ***** válasza:
170 körüli vagyok, én meg lennék vele.
2019. jan. 29. 16:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 159 cm vagyok, a férjem 180 cm. Soha nem volt problémám a magasságom miatt, nem tapasztaltam soha, hogy ne vettek volna komolyan.Lehet azért, mert nem tekintem ezt problémának. Hidd el, ez teljesen normális magasság,ne foglalkozz vele és azzal se, aki ezen rugózik.
2019. jan. 29. 18:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Nálam kifejezetten előny. Nem vagyok kicsi, egyszerűen jobban bejönnek az alacsony nők. :)
2019. jan. 31. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!