Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány, ha a nő csak 158 cm, ezért elutasítanátok?
Volt kb ilyen magas baratnőm és 30 centivel magasabb 188 is. Szerinted számít??
Sokkal fontosabb, hogy TE jól érezd magad így.
"Fénykoromban" 159/50 kg, kis cicik, ennek ellenére szerintem szép nő voltam/ vagyok és a férfiak is döglöttek utánam, pedig soha nem voltam kvás, hanem inkább az egyszerű, nőies vonalat igyekeztem képviselni.
Most - 30 évesen, férjjel és két gyerek után, 54 kilósan - már nyilván nem udvaroltatok magamnak, de hidd el, bőven tudnék, ha akarnék.
Semmit nem befolyásol a magasságod.
Amúgy én kimondottan szerettem és szeretem, hogy az exek, illetve a férjem magasabbak, széles hátúak és törékenynek tűnök mellettük.
Ez nem alacsony, ez egy teljesen normális női magasság.
Én 142 cm vagyok, na ez alacsony.
A pasik között is van alacsonyabb, egy 170-es magassághoz pl tökéletesen illenél.
Én 163 cm magas vagyok, ez sem sokkal több,de szeretem a magassarkút, ezért ha annyira zavar,hogy jóval magasabb a pasim ezzel korrigálom. De ez sosem volt még probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!