Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben nekem hűnek kéne már lennem? Lent
A barátommal szakitottunk, de összejárunk. Egyikünknek sincs senkije még, de persze nyitunk, ismerkedünk mással.
Szoval igy nekem most udvarol egy pasi, csak netről ismerem, de előadta h komolyan gondolja velem, stb.
Első randin is minden jo volt, leszamitva amit mindjart kifejtek, vett nekem rucikat is és leszögezte hogy tovàbbra is komolyan gondolja velem. En elmondtam hogy még azert en hinni sem nagyon hiszek, kell még az idő ismerkedni, azt sem tudom még, menne e együtt, de nyitott vagyok, állok elébe.
Ami egyetlen negativ benne, amikor megcsokolt ill utana lattam rajta azt a "gunymosolyt"mintha skalpnak nézett volna hirtelen vagy könnyű nőnek. Igy vele, lassitanom kell, majd elhuzni pl a szexet is, neki nem adhatnám magam, csak miutan vmennyit "kapart", különben én lennék a ribi a szemében. Ez annyira negativ. Az ex speciel az első randis első csoknál csak egyszeruen átadta magát az érzéseknek, hatalmas szerelem is lett belőle, ahhoz kepest hogy az exem joval fiatalabb, mintha megis joval érettebb is lenne, semmilyen hasonlo hátso gondolatai nem voltak soha. Bizott is bennem, feltekeny sem volt es ribinek sem nézett azert amiert relative hamar akartam őt "ugy" is.
Szoval a mostani sraccal gőzöm sincs mi lesz köztunk, huznom is kell az időt mert neki az a norma, mondta is, ha kell, var ram honapokat is, talán ő ilyen lassitott tempoju srac. Ugyanakkor leszogezte hogy ő meg is állt. Tudja h én kellek neki, bejön a gondolkodasom is, csak rajtam mulik.
Es szoval jönne hozzam az ex, akit nagyon is akarok ugy.
Most tolem az lenne korrekt hogy elutasitsam, joforman egy idegen miatt, aki nem is kicsit költött rám es velem is tervez jövőt(ami lehet csak duma), akivel én még csak ott tartok, hogy tetszik, es lehozott az, hogy igazabol még keresi bennem azt hogy skalp leszek csak vagy egy tàrsa. Magyarán sztem igazabol még ő sem tudja
Úristen vegyél magadnak egy vibrátort!
Én valakivel néha szexelek, ha úgy jönnek össze a dolgok. Viszont ha egy másik pasassal randizom, akkor őt offolom, vagy maximum testiség nélkül talizom vele. Ha akarok valamit a mások pasassal, akivel mondjuk egy randin voltunk, de mondjuk csók sem volt.
Ha van pasim akkor napi kétszer szeretek szexelni. De egyébként meg fontos a becsület, úgyhogy nem verünk át senkit sem. Van jó vibrim,nem olyan, mint az élő, de legalább becsületes vagyok.
Mert senki nem ugy kezdi a kapcsolatot hogy orvosi igazolast lobogtat. Szoval Mindenkivel egyforma a kockázat, aki nem szűz. Elég csak annyi is hogy a 2. vagy.
Amugy nem tudom mi a szexfüggőség. Koràbban nem éreztem ilyet.
Előzmények:
3 évig volt egy párom, akivel joforman semmit nem éreztem. Hagytam amit kellett es ennyi.
Utána 2 év szünet, elvoltam.
Utána megismertem a mostani exem, aki egyre jobban belevitt szép lassan egyre többmindenbe es kialakult bennem egy folyamatos hiányérzet.de ő kompenzálni tudja. Gyakori együttlétek, együttlétek utáni rögtöni együttlétek is, spontenaitás is, szenvedély, vadság is, filmbeli szeretkezős is, stb. Mindig imádom, es ha nem kapom az hiányérzet már mardos es kinoz.
Figyeltem magam màr hogy valoban miatta lenne e. Szandekosan is nyitok ugye másra mert normalis kapcsolat kell, es ugy látom, mást is tudok kívánni. Más felé is érzem. Pl én akarnám a mostani srácot is, de neki ez gyors.
Szoval ebből is gondolom ill remélem hogy nem konkretan az extől függök.
"Mert senki nem ugy kezdi a kapcsolatot hogy orvosi igazolast lobogtat."
(Pedig az volna a természetes.
Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés a Btk. szerint, ha az történik, amit leírsz.
Ez olyan, mintha nem fékeznél az autóval élvezetből, mert szereted a száguldást.)
Egészséges ösztönű és erkölcsű emberek vigyáznak a saját és embertársaik épségére.
Ha nem kíván orvosi papírt lobogtatni, akkor is feltárja a szexuális szokásait, hányakkal van kapcsolata, mit tud az egészségéről, mit szűr, milyen gyakran, hogy a partner fel tudja mérni a kockázatot.
És ha valaki kockázatos partnernek számít, és nem kíván monogám kapcsolatot kialakítani veled, bizony az a legjobb dolog a számodra, ha lemondasz a vele való szexről.
Erdekes meglátás, de abbol akàr arra is lehetne következtetni akkor, hogy benne nincs az a "tűz"mint bennem, szoval lehet nem illenénk össze?
Amugy a skalp effekt abszolut nem zárhato ki nala. Az tény.
Es ezzel tényleg az is elgondolkodtato, hogy akkor ő ezzel talan még az ágyban is frusztrálna engem. Hogy kihasznal vagy nem, mit gondol rolam etc, Irtam hogy speciel az ex mindenfele gunymosoly nelkul abszolut at tudja magát adni. Egy csoknak is. Es attol neki mégsem lettem skalp meg rib.nc. teljesen mas a felfogása.
Vagy hivjam inkabb vissza az exet?
Tudom h egyszer ugyis vége lesz. De most legyen vége? Szoval ha igy is ugy is szenvedni fogok. Akkor legalàbb még most érezzem amig lehet. nem?
Ha azt nezzuk itt nàlam mindenki könnyebben váltogatja a parnereit. Dobd az exed, adj eselyt a lehet csak skalpvadásznak korrekten.
Es engem akarnak 3 agysejtunek kihozni.vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!