Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen esetben nekem hűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben nekem hűnek kéne már lennem? Lent

Figyelt kérdés

A barátommal szakitottunk, de összejárunk. Egyikünknek sincs senkije még, de persze nyitunk, ismerkedünk mással.

Szoval igy nekem most udvarol egy pasi, csak netről ismerem, de előadta h komolyan gondolja velem, stb.

Első randin is minden jo volt, leszamitva amit mindjart kifejtek, vett nekem rucikat is és leszögezte hogy tovàbbra is komolyan gondolja velem. En elmondtam hogy még azert en hinni sem nagyon hiszek, kell még az idő ismerkedni, azt sem tudom még, menne e együtt, de nyitott vagyok, állok elébe.

Ami egyetlen negativ benne, amikor megcsokolt ill utana lattam rajta azt a "gunymosolyt"mintha skalpnak nézett volna hirtelen vagy könnyű nőnek. Igy vele, lassitanom kell, majd elhuzni pl a szexet is, neki nem adhatnám magam, csak miutan vmennyit "kapart", különben én lennék a ribi a szemében. Ez annyira negativ. Az ex speciel az első randis első csoknál csak egyszeruen átadta magát az érzéseknek, hatalmas szerelem is lett belőle, ahhoz kepest hogy az exem joval fiatalabb, mintha megis joval érettebb is lenne, semmilyen hasonlo hátso gondolatai nem voltak soha. Bizott is bennem, feltekeny sem volt es ribinek sem nézett azert amiert relative hamar akartam őt "ugy" is.

Szoval a mostani sraccal gőzöm sincs mi lesz köztunk, huznom is kell az időt mert neki az a norma, mondta is, ha kell, var ram honapokat is, talán ő ilyen lassitott tempoju srac. Ugyanakkor leszogezte hogy ő meg is állt. Tudja h én kellek neki, bejön a gondolkodasom is, csak rajtam mulik.

Es szoval jönne hozzam az ex, akit nagyon is akarok ugy.

Most tolem az lenne korrekt hogy elutasitsam, joforman egy idegen miatt, aki nem is kicsit költött rám es velem is tervez jövőt(ami lehet csak duma), akivel én még csak ott tartok, hogy tetszik, es lehozott az, hogy igazabol még keresi bennem azt hogy skalp leszek csak vagy egy tàrsa. Magyarán sztem igazabol még ő sem tudja

2019. jan. 21. 11:03
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Plusz az exszel nekem igy jo most. Es most komolyan dobnom kène egy ilyen idegen miatt akivek tabu a szex is, csok is?
2019. jan. 21. 12:21
 22/50 A kérdező kommentje:
20.lehet a sracok azok pont..aki nagyon naiv es azt hiszi a ffiak 100., hogy feddhetetlenek a sztoriban az inkabb még meséket olvasson ne a gyk-t
2019. jan. 21. 12:25
 23/50 anonim ***** válasza:
76%

Az nem fura, hogy az első 1-2 randin ruhákat fizet neked? Akkor nem vagy skalp, csak ha le is feküdnél vele?

Az exed sem szeret már, nem véletlen vagytok exek, könyörgöm. Mindkét csődör csak dugásra használ(na) valszeg perpill, nem látod? - Sőt, az exnél ez most biztos, az jó pasiról sokat nem tudunk, mit lesz.

Amit tudunk:

- Az ez is csak dugni tart téged

- Az újjal meg nem vagy benne biztos, hogy hosszú távban jók lesztek-e

Ez ám a logika! :D

Szép levezetés. Már ott megbukott, hogy nem érte, hogy az exeddel is vége lett, ő is csak használ téged, amíg nincs jobb. Ha dugni akarsz, nem kell apácát játszani, dugj nyugodtan. Más pasi is vevő erre, ahogy az exed. És a múlt a múlt, a "szeretett" az nem jelenti azt, hogy most is.

Gondolom nem véletlenül engedtétek el egymást. HA meg érzel még iránta, akkor pláne ökörség összejárni pont vele szexelni, pont hogy akkor olyannal csináld inkább aki iránt nem érzel. Igazából csak magadat szívatod így.

2019. jan. 21. 12:26
 24/50 A kérdező kommentje:

18.

Nem az, hogy kötődöm lelkileg az exhez, de en inkabb olyanert dobnam aki azt megerdemli. Nem olyanert, akii skalpnak néz pl vagy hasznalgat aztan dob stb.

Es a csok utani reakcioja igy felveti ezt.

2019. jan. 21. 12:30
 25/50 A kérdező kommentje:

Nalam ugy van, ha mindenki csak használgatna, akkor arra en az exet vàlasztom.

Csak azt tudom tisztelni aki tisztel. Roviden tömören.

2019. jan. 21. 12:35
 26/50 A kérdező kommentje:

Skalpvadaszok miatt az exet nem dobom.

A mostani szituban csak annyi a kavar hogy a mostani srac komoly kapcsolatrol DUMÁL.

2019. jan. 21. 12:38
 27/50 A kérdező kommentje:

Megprobalhatnam hogy leszek apaca par honapig. Szo se rola.

Csak epp nagyon nem mindegy, hogy ki miatt. Ez itt a problem. A csok utani reakcioja a nagy problem.

2019. jan. 21. 12:42
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben neked egyedül kéne lenned kicsit, helyretenni az agyadat.
2019. jan. 21. 12:54
 29/50 A kérdező kommentje:
Az rosszabb lenne,mert akkor belemennék olyanba is esetleg, amit nem akarok. Gyengébb lennék.
2019. jan. 21. 12:58
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
"az rosszabb lenne, mert belemennék olyanba is amit nem akarok" hát nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy kapcsolatfüggő vagy. Az ember NEM megy bele olyanba amit nem akar. Tán kényszerítenek rá, pisztolyt fognak a fejedhez? Szerintem előbb magadat tedd rendbe aztán jönni fognak majd olyan pasik akiknél nem kell azon aggódnod, hogy csak megdugni akar, vagy sem, mert egy tudatos önbizalommal teli nő aki képes egyedül lenni az arra is képes, hogy nemet mondjon arra amit nem akar. Nem akkor leszel gyenge, ha egyedül maradsz, mert most is csak "kifogásod van" arra hogy miért nem teszel meg ilyen dolgokat, azért mert ott az exed, szóval alapból gyenge vagy, hogy a te szavaiddal éljek. Ha erős akarsz lenni tanulj meg önállóan nem másoktól függve élni.
2019. jan. 21. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!