Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben nekem hűnek kéne már lennem? Lent
A barátommal szakitottunk, de összejárunk. Egyikünknek sincs senkije még, de persze nyitunk, ismerkedünk mással.
Szoval igy nekem most udvarol egy pasi, csak netről ismerem, de előadta h komolyan gondolja velem, stb.
Első randin is minden jo volt, leszamitva amit mindjart kifejtek, vett nekem rucikat is és leszögezte hogy tovàbbra is komolyan gondolja velem. En elmondtam hogy még azert en hinni sem nagyon hiszek, kell még az idő ismerkedni, azt sem tudom még, menne e együtt, de nyitott vagyok, állok elébe.
Ami egyetlen negativ benne, amikor megcsokolt ill utana lattam rajta azt a "gunymosolyt"mintha skalpnak nézett volna hirtelen vagy könnyű nőnek. Igy vele, lassitanom kell, majd elhuzni pl a szexet is, neki nem adhatnám magam, csak miutan vmennyit "kapart", különben én lennék a ribi a szemében. Ez annyira negativ. Az ex speciel az első randis első csoknál csak egyszeruen átadta magát az érzéseknek, hatalmas szerelem is lett belőle, ahhoz kepest hogy az exem joval fiatalabb, mintha megis joval érettebb is lenne, semmilyen hasonlo hátso gondolatai nem voltak soha. Bizott is bennem, feltekeny sem volt es ribinek sem nézett azert amiert relative hamar akartam őt "ugy" is.
Szoval a mostani sraccal gőzöm sincs mi lesz köztunk, huznom is kell az időt mert neki az a norma, mondta is, ha kell, var ram honapokat is, talán ő ilyen lassitott tempoju srac. Ugyanakkor leszogezte hogy ő meg is állt. Tudja h én kellek neki, bejön a gondolkodasom is, csak rajtam mulik.
Es szoval jönne hozzam az ex, akit nagyon is akarok ugy.
Most tolem az lenne korrekt hogy elutasitsam, joforman egy idegen miatt, aki nem is kicsit költött rám es velem is tervez jövőt(ami lehet csak duma), akivel én még csak ott tartok, hogy tetszik, es lehozott az, hogy igazabol még keresi bennem azt hogy skalp leszek csak vagy egy tàrsa. Magyarán sztem igazabol még ő sem tudja
Ezt Neked is érezned kéne,hogy ha mással ismerkedsz nem fekszel össze ax exel.Viszont ax újjal nem,mert ribinek néz.
DeI az új fiúnak skalp leszel,ilyen tîpus.Képes ezert egy hónapot is várni.Az exed pedig tesz rád,de ha nincs jobb a régi cipő is megteszi.
Raadasul olyan miatt legyek apaca aki lehet skalpnak fog nezni?
Az extől kicsit függök valahogy testileg amugy. Azert nem vagyok kepes dobni.
Ha majd lesz mas akkor ok
Nem tudom, hány éves vagy, kicsi lány. Bejön a szöveged, de kicsit naiv és butácska is vagy.
Nekem is csak szexre kellenél ezek alapján.
Ha ostoba liba vagy,akkor minek teszel fel kérdés?Ismerkedsz egy sráccal,akivel nem akarsz lefeküdni,mert hujuj minek fog nézni,de a szex az kell,ezért exed bevállalnád?Agyhalott vagy?
Majd ha veled ismerkedik egy srác,odáig vagy érte,de ezalatt az idő alatt ő más csajokat is megfektet akkor megnéznem mennyire pislognál.
Az a norma amit Te jónak látsz.Csináld ahogy akarod.
Onnantól vagy skalp, hogy még nem jártok, még dugatod magad az exeddel, de már költött rád rendesen.
Nem azt mondom, hogy az első randin se fizessen a pasi egy kávét se, vagy ha elhív étterembe, akkor illik cserébe lefeküdni.
De az azért elég egyértelmű, amikor ő ruhákat vesz, te meg elfogadod.
Szóval nyugodtan dugasd meg magad az újjal, az erkölcseid miatt késő aggódni.
Mert mit tesz aki okos?
A
Kidobja az exet. Apaca eletet el.aztan jön egy csődör aki ESETLEG kihasználja, azzal viszont lefekszik, azzal, aki esetleg még csak nem is szerette, akinek ő csak skalp, aztan lelép a csődör es megint apaca eletet el
Az en esetem:B
Hatalmas szerelem, de vége lett. De igy legalabb olyannal fekszem le aki szeretett is, ill en szerettem, es ha kihasználna egy csődör meg skalpnak nezne, legalabb nem voltam hulye h miatta apacaskodjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!