Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen esetben nekem hűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben nekem hűnek kéne már lennem? Lent

Figyelt kérdés

A barátommal szakitottunk, de összejárunk. Egyikünknek sincs senkije még, de persze nyitunk, ismerkedünk mással.

Szoval igy nekem most udvarol egy pasi, csak netről ismerem, de előadta h komolyan gondolja velem, stb.

Első randin is minden jo volt, leszamitva amit mindjart kifejtek, vett nekem rucikat is és leszögezte hogy tovàbbra is komolyan gondolja velem. En elmondtam hogy még azert en hinni sem nagyon hiszek, kell még az idő ismerkedni, azt sem tudom még, menne e együtt, de nyitott vagyok, állok elébe.

Ami egyetlen negativ benne, amikor megcsokolt ill utana lattam rajta azt a "gunymosolyt"mintha skalpnak nézett volna hirtelen vagy könnyű nőnek. Igy vele, lassitanom kell, majd elhuzni pl a szexet is, neki nem adhatnám magam, csak miutan vmennyit "kapart", különben én lennék a ribi a szemében. Ez annyira negativ. Az ex speciel az első randis első csoknál csak egyszeruen átadta magát az érzéseknek, hatalmas szerelem is lett belőle, ahhoz kepest hogy az exem joval fiatalabb, mintha megis joval érettebb is lenne, semmilyen hasonlo hátso gondolatai nem voltak soha. Bizott is bennem, feltekeny sem volt es ribinek sem nézett azert amiert relative hamar akartam őt "ugy" is.

Szoval a mostani sraccal gőzöm sincs mi lesz köztunk, huznom is kell az időt mert neki az a norma, mondta is, ha kell, var ram honapokat is, talán ő ilyen lassitott tempoju srac. Ugyanakkor leszogezte hogy ő meg is állt. Tudja h én kellek neki, bejön a gondolkodasom is, csak rajtam mulik.

Es szoval jönne hozzam az ex, akit nagyon is akarok ugy.

Most tolem az lenne korrekt hogy elutasitsam, joforman egy idegen miatt, aki nem is kicsit költött rám es velem is tervez jövőt(ami lehet csak duma), akivel én még csak ott tartok, hogy tetszik, es lehozott az, hogy igazabol még keresi bennem azt hogy skalp leszek csak vagy egy tàrsa. Magyarán sztem igazabol még ő sem tudja

2019. jan. 21. 11:03
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

De lemondtam mára az exet.

Kegyetlen nehéz volt kinyögni, es kegyetlen nehéz is lesz nélküle.

De kizárolag csak a saját lelkiismeretem miatt, es nem a mostani srac miatt.

Szoval kezdheti lehozni a csillagokat is, márha neki ez kell ahhoz, hogy megkapjon, hogy apácakent szenvedjek miatta, akkor tényleg erdekel mivel kompenzálja nekem a kinjaimat.:)

2019. jan. 21. 13:33
 32/50 A kérdező kommentje:
30. Kb kapcsolatfüggő vagyok. Nem az átlag, aki csak ugy elvan egyedul es gondolkodik.
2019. jan. 21. 13:34
 33/50 A kérdező kommentje:
Am nem vagyok meggyőződve arrol, hogy ez volt az okos döntés.
2019. jan. 21. 13:52
 34/50 anonim ***** válasza:

Okos döntést nehéz úgy hozni, ha a punci után mész.

Kapcsolatfüggő a kapcsolatot akarja, nem a szexet, kapcsolat nélkül.

Te az exedet szereted. De nem vagytok együtt. Kitalálom: ő az, aki nem szerelmes. Vagyis ebből sose lesz semmi.

Aztán talál helyetted egy jobbat, és li fog dobni végleg.

Akkor jön az apáca lét, mert két szék között esel a pad alá.

Az új pasi lehet, hogy komolyat akar. De azt biztos nem fogja értékelni, ha kiderül, hogy mással dugsz, mert neked kell a szex, csak nem vele.

Lesz itt még sírás.

És mindezt 30 évesen? Ez komoly? Hát akkor te 50 évesen is itt fogsz tartani, hogy egyik faxról ülsz a màsikra.

2019. jan. 21. 14:00
 35/50 A kérdező kommentje:

Nem 30 éves vagyok, hanem a 30-asnak ment az előző válaszom :)

Az exszel nem tudok tervezni mert ex, mert nem költöztem vele össze az anyjához, ez tett be nekünk.

Nem hinném hogy szeretem. Hogy ez lenne részemről az hogy vele összejàrok es massal ismerkedem?az szerelem?

En ugy hiszem, egyszerűen csak a testi tünetek nem hagynak békében. Ki tudja mi lehet a pszichologiai hattere valami szerelem féle?, de komolyan fàjdalmaim is vannak fizikailag ha nem vagyunk együtt.

Még jo hogy anonym oldalon vagyunk :)

Oké hogy le kéne zárni, ez ugy sem tart örökké, a lezàrással nem is kéne strapálnom magam, ő ugy is megtennè később.

Ha nem a mostani srác, ha más nem, az ex helyett ugy is lenne vki. Kihasználos pasik mindenhol.

Most megszakitottam ezt az ördögi kört ugyan, de apácàkat is kihasználnak, szoval nem tudom minek legyek az. De most kivàrok.

2019. jan. 21. 14:20
 36/50 anonim ***** válasza:

"Ilyen esetben nekem hűnek kéne már lennem?"

Ez csak megállapodás kérdése az érintettek között.

Mindenesetre minden érintettnek ( az új fiú nőinek is) tisztában kéne lennie minden körülménnyel, hogy önként dönthessenek, benne maradnak-e egy ilyen szituban, illetve vállaljék-e az így megnövekedett egészségi kockázatot.

2019. jan. 21. 14:37
 37/50 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel mindenki döntse el h csak szűzzel létesit e kapcsolatot
2019. jan. 21. 14:42
 38/50 anonim ***** válasza:
Te nem kapcsolatfüggő vagy, hanem szexfüggő.
2019. jan. 21. 14:44
 39/50 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy szexfüggő.

Egyébként milyen gyakran csinálod, csinálnád?

2019. jan. 21. 14:45
 40/50 anonim ***** válasza:

37: Mert?

(Amúgy sokan döntenek úgy.)

2019. jan. 21. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!