Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha randin nem engedem, hogy a férfi helyettem fizessen? Miért sértő ez nekik? Ferfiak miért a pénzben merik a férfiasságukat?
Azért sem szeretem ha egy férfi bármire is meghív legyen az randi ,kapcsolat mert tudom hogy csak azért teszi mert ez a társadalom által elvárt kötelező szokás. Nem is értem miért alakult ez ki. Plusz ha az első randi van amit ő fizet nem akarok az adósa lenni hogy nekem ezert cserébe valamit nyújtani kell
Itt is irta valaki hogy cserébe elvárja a szexet
Nekem ez nem a kedvesség jele hogy fizeti a saját részem hanem egy kötelező szokás
Kínosan és rosszul érzem magam mert nekem is van fizetésem ki tudom fizetni a részem
"Úristen szerinted egy állatkertben eltöltött délutánért már szét kell tenni a lábad pl?"
Mondjuk magyar pasival randizva igen, alap elvárás.
"És akkor ne tekintsünk titeket holmi limlom cserélhető műanyag kacatnak, amikor ti magatokat minősítitek le erre a szintre."
NEM MI tartjuk magunkat annak!
Csak tudod, amikor a pasi szeme szikrát szór, és tüzet okád itt a gyk-n, hogy már az első randinál is ő fizette a lány kávéját, és a második randinál is ő fizette a forralt bort a karácsonyi vásáron, és mit képzel a csaj. Na az ilyenek után már persze, hogy aki normális (lenne), azt a pasit is gyanakodva nézik a nők/lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!