Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha randin nem engedem, hogy a férfi helyettem fizessen? Miért sértő ez nekik? Ferfiak miért a pénzben merik a férfiasságukat?
Azért sem szeretem ha egy férfi bármire is meghív legyen az randi ,kapcsolat mert tudom hogy csak azért teszi mert ez a társadalom által elvárt kötelező szokás. Nem is értem miért alakult ez ki. Plusz ha az első randi van amit ő fizet nem akarok az adósa lenni hogy nekem ezert cserébe valamit nyújtani kell
Itt is irta valaki hogy cserébe elvárja a szexet
Nekem ez nem a kedvesség jele hogy fizeti a saját részem hanem egy kötelező szokás
Kínosan és rosszul érzem magam mert nekem is van fizetésem ki tudom fizetni a részem
De miért a nő kapja a kiszolgáltatott gyenge szerepet ?? Miért kell fizetni helyette? Azért mert nő vagyok fizessen a férfi . Nekem ez nem logikus
Nemi megkülönböztetés alapján megy a randi fizetés. Nekem fontos az anyagi függetlenség.
Csak nem te vagy ennél a kérdésnél a hatos válaszoló, kérdező? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Egyébként szerintem picit túlreagálod ezt a fizetés dolgot, nem baj de sok férfit ez sért mert sokan úgy gondolják ha elhívnak egy nőt, akkor szívesen hívják el és ha nem is drága dolgot, de egy kávét legalább illendőségből, (tradíciókból, régi férfi-női szerepek megtartásáért stb. ) fizetnek.
De nem probléma, mindenki élje úgy az életét ahogy neki tetszik.
Így van kérdező, menjünk ki a határra -10 fokba és védjük a hazát, meg nyáron a téeszbe pakoljuk a bálákat :D
Ilyen egy kemény nő, egyik keze kalapács, a másik meg egy hering.
Igen az én voltam én irtam
Én értem de magát az elvet nem értem. Férfi nem nézi ki belőlem ,hogy én is ki tudom fizetni? Ennyire jó ez a férfi egonak hogy helyettem fizet. Ettől nem lesz ferfiasabb a szememben.
Nem arról van szó hogy nem nézi ki. Arról sincs szó hogy ettől ő férfiasabb lenne. Ez inkább afféle "hagyomány" , mint hogy a házasságban a férfi 'veszi el' a nőt és nem fordítva. Férfi-női szerepek. Csak ez a hétköznapokban, kevésbé komolyan.
Ettől senki nem gondolja magát férfiasabbnak szerintem,nem is téged néznek le hogy nem tudod kifizetni.
Én sem értem, pláne első randin. Úgy lenne normális, hogy amíg ismeretlenek vagyunk, mindenki fizesse a fogyasztását. Aztán ahogy komolyodik, mehet felváltva.
Szerintem femináci az lenne, aki MINDENT fizetni akar, a pasi részét is. Ez így csak egyenlőség.
De ha te vagy a #6-os a linkelt kérdésben, aki a 64%-os 24 éves nő, aki a mai nap folyamán írta magáról, hogy a lányokat szereti, akkor neki mi dolga van randin férfiakkal ? Durvább vagy, mint a bermuda háromszög kérdező...most akkor mi van ?! :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!