Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj az ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha randin nem engedem, hogy a férfi helyettem fizessen? Miért sértő ez nekik? Ferfiak miért a pénzben merik a férfiasságukat?

Figyelt kérdés

Azért sem szeretem ha egy férfi bármire is meghív legyen az randi ,kapcsolat mert tudom hogy csak azért teszi mert ez a társadalom által elvárt kötelező szokás. Nem is értem miért alakult ez ki. Plusz ha az első randi van amit ő fizet nem akarok az adósa lenni hogy nekem ezert cserébe valamit nyújtani kell

Itt is irta valaki hogy cserébe elvárja a szexet

Nekem ez nem a kedvesség jele hogy fizeti a saját részem hanem egy kötelező szokás

Kínosan és rosszul érzem magam mert nekem is van fizetésem ki tudom fizetni a részem

2019. jan. 11. 22:42
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
11%

"Mindig a meghívó fél fizet."

Ez mekkora fal kamu duma.

Mert ugye "engem a férfi hívjon randizni, nem azért vagyok nő, hogy én teperjek utána".

Nem egyszerűbb kimondani, hogy egy ócska 500 forintos kávéra is meghívatod magad, ahelyett, hogy jössz az "aki meghív, az fizet" dumával, ami mint tudjuk, mindig a férfi.

2019. jan. 11. 23:35
 22/53 A kérdező kommentje:
Miért a férfi mutogathatja egóból hogy ő képes meghívni x dologra? Nem lehetek önálló ,hogy fizetem a részem nekem muszáj elfogadnom azt hogy kötelező jelleggel mindig a férfi fizet ?
2019. jan. 11. 23:35
 23/53 A kérdező kommentje:

Nyilván már a randi elején közlöm hogy én szeretném fizetni a saját részem és ő is tegyen így. Nem a pingvin előtt találom ki ,hogy én külön szeretném a számlát . Férfi soha nem kedvessegbol hiv meg valamire mindig van hátsószandeka vele pláne ha egy kicsit drágább a randi (vacsora)

Mekem fontos hogy egyenlonek érezzem magam a férfival és ebbe az is beletartozik hogy fizetem a részem.

2019. jan. 11. 23:42
 24/53 anonim ***** válasza:
73%
Aki meghívja a másikat az fizet és ennyi. Ha én nőként mondom annak akivel ismerkedem hogy tudok egy jó éttermet, menjünk el ekkor és ekkor, akkor én fizetek mert én hívtam meg. Nem várom el cserébe, hogy kinyaljon ebéd után :D Úristen szerinted egy állatkertben eltöltött délutánért már szét kell tenni a lábad pl?
2019. jan. 11. 23:45
 25/53 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy mióta vagy egyedül álló? Komoly kapcsolatod volt már?
2019. jan. 11. 23:46
 26/53 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
55%
#24: Na az meg csak téged minősít, ha egy vacsorával "meghódíthatóvá" degradálod magad, s kizárólag ezt feltételezteted egy férfiról hogy te csak megb#szni való vagy jó számukra. Nekem volt már szerencsém úgy elhívni évfolyamtársat és munkatársat (nőket) vacsorára, hogy eszem ágába sem jutott megdugni őket, meg amilyen kretén hátsó szándékokra gondolsz. És akkor ne tekintsünk titeket holmi limlom cserélhető műanyag kacatnak, amikor ti magatokat minősítitek le erre a szintre.
2019. jan. 11. 23:49
 27/53 anonim ***** válasza:
0%

Akkor jó. Zavar off. :)

32/f

2019. jan. 11. 23:50
 28/53 A kérdező kommentje:

Itt is rengeteg férfi irta ,hogy ELVÁRJA ha már fizet egy vacsorát akkor legyen szex az első randin vagy szivattyúzás. Ezt akarom megelőzni , hogy meg véletlenül se gondolja azt a férfi hogy ezert már futni fogok az àgyba vele

Nem én tárgyiasitom magam csak tudom hogy az emberek soha semmit nem tesznek csak úgy jó szándékozól mindig mindent okkal tesznek. Nem értem miért érné meg egy férfinak az hogy állandóan ő fizeti a randit . Nem akarok másikon anyagilag élősködni

2019. jan. 12. 00:01
 29/53 anonim ***** válasza:
95%
Neked üldözési mániád van. Figyu, legközelebb randi előtt mondd a férfinak, hogy " Pista, tőlem fizethetsz, de tudd, hogy akkor sem szoplak le ma!"
2019. jan. 12. 00:04
 30/53 A kérdező kommentje:

Ez most komoly? Azert vernek szájba mert nem engedem hogy fizesse a részem plusz nem szexelek vele az első randin? Ez vicc komolyan mondom

Mi abban a szivatás hogy randin én is fizetem a saját részem meg a férfi is

2019. jan. 12. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!