Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 46 éves férfiként vajon van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves férfiként vajon van-e reális esélye annak, hogy 25 alatti barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vállalom, ha most sokan rámöntik, ami bennük van és lehordanak mindenféle pedomaci vén kéjencnek, aki az apakomplexusos kiscsajokra bukik, meg elítélhettek, hogy biztos nem vagyok képes egy érett nőt "meghódítani", de a helyzet a következő:

Az exemmel is nagyobb volt a korkülönbség. Nem én kértem magamnak azt, hogy sokkal jobban bejöjjenek a fiatal lányok, akik tele vannak ambícióval, előttük az élet, testileg is feszesek, lelileg sokkal érintetlenebbek. A fejem fölött hiába szállt el az idő, lelkiekben én is egy későnérő, huszon max harmincpáréves "srác" vagyok belül. Szerencsémre nem is nagyon néznek negyvenes palinak.

Most legutóbb egy 18 éves lánnyal voltam kapcsolatban, csak sajnos nagykorúsága ellenére nagyon hagyta magát befolyásolni az anyja által, aki eléggé dogmatikusan csak az éveim számával volt elfoglalva, anélkül eltiltotta, hogy megismert volna. Pedig a lánnyal bejöttünk egymásnak, sőt a lány kezdeményezett(!!!).

Tényleg nem tehetek róla, az elmúlt 5 évben (amióta a hosszú kapcsolatos exem elment) sok "korban hozzám illő" hölggyel próbálkoztam, de mindegyik kötekdett, békétlen volt, tele előfeltevésekkel és a korábbi életük frusztráció lenyomataival.

Valahogy jobban szót értek a jóval 30 alatti, még nem életközépválságos leányzókkal.

(Vállalom a csípős beszólásokat, társat nem itt keresek, mielőtt bárki emiatt jelentené, inkább az érdekel, hogy mennyire vannak olyan fiatal nők, akik pedig az idősebb pasikkal jönnek ki jól)

2019. jan. 9. 11:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
70%
😂😂😂😂😂😂😂😂
2019. jan. 9. 13:13
 22/30 anonim ***** válasza:
23%

Hogyne lenne esélyed. Főleg ha olyan szakmád van, amire buknak a csajok.

A saját példámat tudnám mondani: 19 évesen összejöttem egy majdnem 50 éves pasival, mert akkoriban a 40 felettiek jöttek be. Tetszett, hogy "érett"(ma már nem ezt mondanám), van tapasztalata, stb.

De aztán 1-2 év után szakítottam, lett egy fiatalabb, aki csak 40 volt, aztán ahogy teltek az évek, egyre inkább a fiatalabbak kellettek, most a 31-32 az ideálom, én 25 vagyok.

Csak azért írom, hogy van ilyen is, az emberek ízlése változhat.

2019. jan. 9. 13:44
 23/30 anonim ***** válasza:
74%

Van esélyed...a lottóra is.

Am max pár évig, aztán a csaj úgyis le cserél egy fiatalabbra.

Én 26 vagyok. Volt 42 evés párom. 4 évig voltam vele.

2019. jan. 9. 14:50
 24/30 anonim ***** válasza:
66%

Nem foglak bantani, kerni foglak valamire.

Persze, hogy van eselyed, a lanyok is sokfelek, van akinek bejon az idosebb korosztaly.

Annyit tegyel meg, hogy ha komolytalanok a szandekaid, vagyis biztosan tudod, hogy nem fogod felesegul venni es csaladot alapitani vele akkor ne rabold el a fiatal eveit es ne banj vele ugy, hogy belole is egy olyan szipirtyo legyen, mint akikbol most eleged van.

Azok a nok, akik idegesitenek nem azert lettek ilyenek, mert megcsipte oket a der, hanem mert sokat szenvedtek. Ha neked kell a fiatal lanyok konnyedsege es erintetlensege akkor gondoskodj arrol, hogy az ido mulasaval is megmaradjon ez.

Az en parom is idosebb nalam es bizony o ebbe munkat tesz, hogy ne kelljen megkemenyednem es falakat emelnem. Nem veszi ezt alapnak, ami neki jar, es meg en legyek halas, hogy en lettem a kivalasztott. Szokott beszelgetni vele egykoru ferfi barataival, azoknak is kene a fiatal fruska es mind irigykednek ra, de amikor probalja oket okitani egy ilyen kapcsolat velejaroira akkor mindig suket fulekre talal.

Teljesen mas konfliktusok vannak ekkora korkulonbsegnel es hidd el nekem, a legtobb ferfi nincs felkeszulve ezek kezelesere. Ha valami csoda folytan kapnanak is egy ilyen lehetoseget az elettol elb asznak.

Ha te tudod vallalni azt, hogy megorzod a lanyban azt a dolgot, amit ertekesnek talasz akkor mukodhet. Ellenkezo esetben csak egy Drakula grof vagy, aki kiszivja az eleterot az aldozatbol es megy a kovetkezo utan.

Meg valami, ami szerintem nagyon lenyeges es az emberek megsem igy kozelitik meg, sem az ellenzok sem a tamogatok: az igazan osszeillo parok nem a korkulonbseg miatt, hanem annak ellenere vannak egyutt. Akkora a szerelem, ami meg ezt is kepes legyozni.

Ha az aranyokra vagy kivancsi akkor sajnos el kell keseritselek: nem ismerek senkit magamon kivul, aki ennyivel idosebb ferfival lenne egyutt. Amikor az elejen szuksegem volt egy kis iranymutatasra akkor senkivel nem tudtam errol beszelgetni, senkivel nem tudtam az aggodalmaimat megosztani, csak a neten tudtam tapasztatokat olvasni.

Ami viszont talan bizakodasra adhat okot, hogy ennek ellenere senki nem bantott emiatt, kicsit meglepodtek, de inkabb erdeklodessel hallgattak a tortenetemet. Nalam is a veletlenen mulott, ugyanis celzottan sosem kerestem a nalam sokkal idosebbek tarsasagat, a parom az egy kiveteles ember, nem olyan, mint a tobbi negyvenes. Ismerem a baratait, jofejek meg minden, de ok mar nekem bizony bacsik...

2019. jan. 9. 16:48
 25/30 anonim ***** válasza:
55%
Most ez vagy nagyon kamu, vagy tényleg bajok vannak. De tételezzük fel, hogy igaz a kérdés :D. Szóval, a gondok ott kezdődnek, hogy lelkileg nem "nőttél fel", ahogy írtad is, a lelked mélyén egy későnérő, huszon max harmincpáréves "srác"nak érzed magad. A korodbeli nők ezt hamar levágják, és ezért nem akarnak tőled semmit (mondjuk én sem akarnék semmit ilyen pasitól, pedig 24 vagyok :D). Ideje lenne felnőni :D. Amúgy meg persze, lehet 25 alatti barátnőd továbbra is, ha elég pénzes vagy.
2019. jan. 9. 17:01
 26/30 anonim ***** válasza:
64%

25 alatti vagyok, légyszi mond már el, hogy miért kéne megállapodnom a ráncos golyóid mellett? Mit tudsz ajánlani, amit egy feszes popójú korombeli srác nem tud?

LOL

2019. jan. 9. 17:26
 27/30 anonim ***** válasza:
63%

24es! Ha egy 46 éves férfi meg nem alapított családot akkor már sztm ne is tegye.

Hány éves lesz mire a gyerek ballag közép suliból? Már egy nyugdíjas "vén troty".

Már unoka kène lassan nem gyerek!

Aki erre a korra nem állapodott meg avval gindok vannak általában!

N26

2019. jan. 9. 18:11
 28/30 mikeXxX ***** válasza:
23%
Hát ami azt illeti egy edzőtársam (43) most találkozgat egy 22 éves lánnyal nekem fiatal lenne bár engem is méregetnek néha de nekem kicsit másabb már az elvárásom de nem lehetetlen a dolog ezek fényében számodra .39f
2019. jan. 9. 20:03
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, mit akarna tőled egy fiatal csaj.

- Ha idősebb pasikra bukik, akkor nem az az álma, hogy a választottja egy éretlen, magát "srác"-ként megnevező nagyra nőtt ovis legyen vele.

- Ha meg fiatalos pasit akar, minek lenne egy apja korú fószerral?

Nem túl nagy célcsoportot látok, maradjunk ennyiben.

2019. jan. 10. 16:59
 30/30 anonim ***** válasza:
22%

Attól is függ milyen időtávban gondolod a kapcsolatot. Ha belegondolsz, hogy 20 év múlva a ma25 éves még csak 45 lesz, te meg majdnem 70. Ez okozhat majd esetleg konfliktust, ami nagyon rosszul fog esni.

Bár semmi se lehetetlen, szép számmal van erre is példa.

Nekem anno volt egy 6 évvel fiatalabb udvarlóm és nem mertem hosszú távon bevállalni mert elképzeltem milyen leszek majd 70 évesen, ő meg alig múlt 60-asként banyának fog látni. Mit ad Isten? 60 évesen mégiscsak 54 éves élettársam lett. Ennek már majdnem 10 éve, és tényleg banyának becéz de valamiért nem zavar. Tégy a szived szerint, én sok sikert kívánok!

2019. jan. 19. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!