Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg reális, amit itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg reális, amit itt írnak sokan, hogy 30-35 éves férfiként majd 20-25 éves nőket is ki lehet fogni?

Figyelt kérdés

Most én 20 éves fiú vagyok és eléggé izomtalan, magas, ronda, viszont így bőven van időm kigyúrni magam és férfiasodni, hogy kevésbé kisfiús legyek.

Eddig azon paráztam, hogy olyan 25 felett már bajos lesz a párkeresés jobb kinézettel is.

2015. aug. 19. 09:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Ki lehet ha bunkó vagy és kigyúrt vagy gazdag vagy nagy jóképű. De egyébként hidd el mire 30-35 leszel a 20-25éves nők nagyon gázak lesznek hozzá állásban és tudásszintben is. Egy 30-40 éves nő sokkal többet ér, majd próbáld ki.
2015. aug. 19. 09:21
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez így van, én már csak a 40-45 éves pasik között keresgélhetnék így 30 évesen, pedig a csak pár évvel idősebbek jobban vonzanak (31-35 évesek mondjuk).
2015. aug. 19. 09:30
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha van elég pénzed, akkor simán fogsz naponta egy tucat 20-as lányt 35 évesen. De amíg nincs saját lakás kocsi és elég lovetta a bukszában...ne álmodozz. Még 40 évesen se fognak rád nézni. A pénzre gyúrj, az az ami számít. :/
2015. aug. 19. 10:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen,most ha 20 vagy várjál még 10-15 évet és csak akkor kezdjél csajozni 😱
2015. aug. 19. 14:33
 5/16 anonim ***** válasza:

1: Ja, csak 30-35 évesen nem ejtenék semmi pénzért teherbe egy 30-40 éves nőt, hogy tőle legyen gyerekem.

2: Te nő vagy és ha jól is nézel ki, akkor a legtöbb 15-55 közötti férfi lefeküdne veled. Még egész soknak kapcsolatra is jó lennél.

3: Igen, tényleg fontos az egzisztencia építése is. De ez valami rossz dolog? 30 éves korodban a nők mást keresnek benned, mint 20 éves korodban.

Kérdező, szerintem reális. A környezetemből vett példákból is kiindulva. Nagyszülőknél ugye evidens, hogy a férfi idősebb legtöbbször 5-10 évvel. Anya is 7 évvel fiatalabb apánál. Egy most 34 éves munkahelyi mentoromnak 25 éves a felesége (2 gyerekkel már).

Tény, hogy egyre nehezebb lesz találni 20-25 év körüli, megállapodásra vágyó nőt, mert egyre több nő akar nekünk sajnos karriert, "kiélést", bulizást a 20-as éveiben. De ettől még léteznek ilyen nők, csak sokat kell próbálkozni és ismerkedni, hogy találjunk.

Egy nő kb. 18-25 évesen van a csúcson testileg-lelkileg-kívánatosságban, egy férfi meg kb. 28-35 évesen. Nem tudom mennyi idős vagy, de tényleg 28-35 évesen vagy a legkelendőbb a másik nem számára is.

Addig pedig van időd egyengetni a testalkatod, a stílusod, viselkedésed, bankszámlád, hogy még vonzóbb legyél, mire odajutsz, hogy családot szeretnél. Használd ki az idődet.

27/F

2015. aug. 19. 14:35
 6/16 anonim ***** válasza:
# 5/5 Időpont ma 14:35 - Irónia volt... 2-es válaszoló voltam.
2015. aug. 19. 15:01
 7/16 anonim ***** válasza:
16%

Egy 23-25 éves nőnek normális esetben a 30-35 éves férfi korosztály az ideális. Mire elvégzi az egyetemet/szakmát, dolgozni kezd egy nő, addigra általában már nem arra vágyik, hogy "kiélje magát", hanem érett férfira, aki a társa lesz a későbbiekben. Ezt pedig huszonéves pasik között a legritkább esetben találja meg, mert azok még a 18-20 éves egyetemista kiscsajokra pályáznak, akiket könnyű felszedni, és nem kell elköteleződni. :P

20-21 évesen még én is azt mondtam, hogy 30 feletti pasit bottal sem piszkálnék, mert azok már vének, szinte porladnak... :) Aztán egy-két év alatt változott a szemlélet. Most 25 vagyok, párom 31, ismerősi körben ez a korkülönbség teljesen átlagos.

2015. aug. 19. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Pedig azt mondják a 3 év a legideálisabb. Ennek ellenére én mint férfi vagyok sokkal fiatalabb a kapcsolatunkban.
2015. aug. 19. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
16%
Ha egy átlag tottyosodó,csóró 30-as leszel,nem hogy a fiataloknak,de még a nagymamáknak sem fogsz kelleni.Ha jóképű,fiatalos,jó anyagi körülmények közt élő fickó leszel,akkor lesz esélyed még a tizenéves kislányoknál is
2015. aug. 19. 22:22
 10/16 anonim ***** válasza:

9:

Azért ne legyél ilyen. Fordítsd a 20-as éveidet arra, hogy egzisztenciát teremts magadnak és az meg még inkább totálisan rajtad áll, hogy hogyan nézel majd ki 30-35 évesen. Ha elhagyod magad, akkor azért csak te vagy a felelős.

2015. aug. 20. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!