Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg reális, amit itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg reális, amit itt írnak sokan, hogy 30-35 éves férfiként majd 20-25 éves nőket is ki lehet fogni?

Figyelt kérdés

Most én 20 éves fiú vagyok és eléggé izomtalan, magas, ronda, viszont így bőven van időm kigyúrni magam és férfiasodni, hogy kevésbé kisfiús legyek.

Eddig azon paráztam, hogy olyan 25 felett már bajos lesz a párkeresés jobb kinézettel is.

2015. aug. 19. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem keresgélj a saját korosztályodban..mi a bajod a 30-as nőkkel amikor te magad is annyi leszel majd?? nem értem.. hiúság?? férfi egó?? Ha biztos egzisztenciád van az jó persze, de te tényleg azt szeretnéd ha azért szeretnének? illetve szeretet az??

Az a biztos, régen sem volt általános a nagy korkülönbség, persze sok lányt hozzákényszerítettek hozzájuk képest papókhoz(értsd 40esekhez)de ez nem lehet alapja egy jó házasságnak,sőt régen sok volt a rossz kapcsolat, Pipás Pista is ilyen rossz férjeket tett el lába alól jó pénzért, természetesen feleségek rendelésére..keresgélj és találsz számodra megfelelőt..csak pozitívan:)

2015. aug. 29. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:

11:

Biológiai okokból sosem nemzenék gyereket egy 26-27 évesnél idősebb nőnek.

(Ezen kívül egy nőnek részemről vagy a gondolkodásával van baj, ha ilyen idős korára még nem akart elköteleződni, vagy valami baj van a személyiségével, amiért nem tud egy férfit sem megtartani.)

Dugni vagy akár kedvelni, vonzódni persze minden jól kinéző nő jó egészen 45-50 éves korig, de most családalapításról, gyerekekről beszélünk. Itt a 26-27 év a nagyon felső határ.

2015. aug. 30. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Manapság egy 26-27 éves nő még karriert épít, majd 29-30 körül kezd el a gyermekvállaláson pörögni. Nem mondom, hogy nincs ellenpélda (az én ismerősi körömben is nem egy nő van, aki 22-23 évesen már szült), de nagy többségében nem jellemző a dolog.

26-27 évesen már legyen egy nőnek komoly kapcsolata, ha utána is csapong, nem vehető komolyan - ezt az érvelésed értem, és jogos, amit mondasz, nem is kérdőjelezem meg. De ez nem egyenlő azzal, hogy 26 éves korig szülni kell és punktum. Ha belegondolsz: érettségi, egyetem, és máris ott tartunk, hogy 23-24 éves az adott hölgy. És nyilván utána munkát kell találni, meg kell teremteni az önálló élet alapjait, ami mondjuk legyen megint 2-3 év... és akkor ez után kezdhet el az egyszeri hölgyemény azon gondolkodni, hogy jöhet a család (feltéve, hogy a fentiek mellett volt alkalma tartós kapcsolatra).

Mondjuk azt a verziót kihagytam, hogy férfiként te esetleg megteheted, hogy eltartod életed szerelmét, és akkor neki nem kell törődnie azzal, hogy van-e háttér a családalapításra. Vagy ha anyu a csinos feneke alá tolja a saját házat, meg apanázst, hogy ne kelljen aggódnia ilyesmin. Mert nyilván ilyen is van, de manapság nem jellemző. :)

Én speciel 25 évesen degradálónak és szélsőségesnek érzem a kijelentésed. Nem egy-két éven belül lesz gyerekem, és tapasztalatom szerint a korosztályomban ez a jellemző, de nem hiszem, hogy kevesebbet érek attól, hogy nem jövőre, hanem 3-4 év múlva szeretnék ott tartani, hogy már ebben gondolkodhassak.

2015. aug. 31. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Hülyeség a biológiai okokra fogni..anyum 38 évesen szült és köszöni jól vagyunk, sőt jobb fizikai állapotban van mint a legjobb barátnőm anyukája aki fiatalon szült és még most is "csak" 45 éves de minden baja van..akinek harmincasként csak 25 éves korig kell nő az megszívja, mert felszínes..ennyi..az élet ilyen..
2015. okt. 8. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Plusz..nézzetek utána h a mai nők ha odafigyelnek magukra(egészséges életmód) később klimaxolnak mint nagyanyáink régen..bár régen is voltak kivételek, nagypapám mostohája(vallásos volt) 14 gyereket szült a legutolsót 55 éves korában és egészségileg jól viselte, mindezt az ötvenes években. Férje már 60-es éveiben eltávozott, ő megélte a 85-öt..

Érdekesség: [link]

Amúgy azt hiszem ha valaki csak 18 évesekkel akar összejönni az inkább hiúság szüli mint józan ész..

2015. okt. 8. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem 46évesen 18éves csajt is sikerült
2019. jan. 19. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!