Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves férfiként vajon van-e reális esélye annak, hogy 25 alatti barátnőm legyen?
Sziasztok! Vállalom, ha most sokan rámöntik, ami bennük van és lehordanak mindenféle pedomaci vén kéjencnek, aki az apakomplexusos kiscsajokra bukik, meg elítélhettek, hogy biztos nem vagyok képes egy érett nőt "meghódítani", de a helyzet a következő:
Az exemmel is nagyobb volt a korkülönbség. Nem én kértem magamnak azt, hogy sokkal jobban bejöjjenek a fiatal lányok, akik tele vannak ambícióval, előttük az élet, testileg is feszesek, lelileg sokkal érintetlenebbek. A fejem fölött hiába szállt el az idő, lelkiekben én is egy későnérő, huszon max harmincpáréves "srác" vagyok belül. Szerencsémre nem is nagyon néznek negyvenes palinak.
Most legutóbb egy 18 éves lánnyal voltam kapcsolatban, csak sajnos nagykorúsága ellenére nagyon hagyta magát befolyásolni az anyja által, aki eléggé dogmatikusan csak az éveim számával volt elfoglalva, anélkül eltiltotta, hogy megismert volna. Pedig a lánnyal bejöttünk egymásnak, sőt a lány kezdeményezett(!!!).
Tényleg nem tehetek róla, az elmúlt 5 évben (amióta a hosszú kapcsolatos exem elment) sok "korban hozzám illő" hölggyel próbálkoztam, de mindegyik kötekdett, békétlen volt, tele előfeltevésekkel és a korábbi életük frusztráció lenyomataival.
Valahogy jobban szót értek a jóval 30 alatti, még nem életközépválságos leányzókkal.
(Vállalom a csípős beszólásokat, társat nem itt keresek, mielőtt bárki emiatt jelentené, inkább az érdekel, hogy mennyire vannak olyan fiatal nők, akik pedig az idősebb pasikkal jönnek ki jól)
Gyerekek, a kérdező által leírt helyzet valós probléma sokaknál. Van egy 48 éves ismerős pali, aki kigyúrt, de nem dolgozik hanem begyűjt magánál jóval fiatalabb nőket akik eltartják őt. Külsőre jól néz ki, jól tartja magát hiába hogy felnőtt gyerekei vannak és sajnos kell a fiatal nőknek. Legutóbbi nője 26 körül van most, már nincsenek egyutt, de 3 éves kislányt szült neki.
Nem tudom miért van ez, de nagyon sok ilyen idős férfit látok akik így élnek. Amig a nők adják magukat és nem undorodnak az idősebb férfiaktól, addig a kívülállók véleménye nem számít. Csinálja mindenki azt ami jól esik neki. Számos híres nő van itthon is akik papakorú férjekkel vették körül magukat, mégis jó nekik.
7.: én egy ilyen "vérfeminista" vagyok. Feministaként semmi bajom az idősebb ferfi, fiatal nő felállással. Te is es sokan, akik gyűlölik a feminizmust, abban a tévedésben élnek, hogy ez arról szól, hogy a nők farkat akarnak maguknak. Ez tévedés. A feminizmus arról szól, hogy a nők azt tehessék, amit szeretnének: ha idős férfival akarjanak lenni, akkor lehessenek. Ha karriert akarnak, csinálhassanak. Ha ősanyaságban, 5 gyereket szülve háztartasbeliként akarnak kiteljesedni, akkor választhassák azt az életet. Én nem gyűlölködök azért, mert a kérdező fiatal csajt akar. Nekem más terveim vannak az élettel, de ettől függetlenül tiszteletben tartom a kérdező szándékait.
N
Ha jól értem, 5 éve szerencsétlenkedsz, és vagy senki nincs, vagy csak pár hétig. Rengeteg konfliktussal jár, ha lányod korabeliek után futsz.
És 5 év személyes tapasztalat után itt kell megkérdezned, hogy mennyi az esélyed?
Pont te írod le a választ: pár évente sikerülhet megfarkalni egy kislányt, amíg a szülei el nem tiltják tőled, és évről évre csökkennek az esélyek.
4 év, és betöltöd az 50-et, amit mindenki komoly választóvonalnak fog tekinteni. A lányok is.
Onnantól nem a lányod lehetne a csajod, hanem az unokád.
Az a probléma, hogy hazudsz magadnak. Pont azért futsz 18 éves gyereklànyok után, mert öregnek érzed magad. Kapuzárási pànik. Azt hiszed, hogy egy éppen nagykorú punival az oldaladon mindenki azt hiszi, hogy fiatalos és férfias vagy. Egyáltalán nem akarsz 46 éves lenni. Pedig ez nem kívanságműsor. Pl. az érrendszeri betegségeket nem érdekli, hogy mennyinek hiszed magad.
És te mihez kezdenél ott, ahol csupa 2 méter magas, izmos néger van, akinek térdig ér a farka? 😂 Megnézném, hogy ez a migránsozás amit itt levertek, meddig vinne előre.
És a kérdésnek semmi köze a feminizmushoz. Eleve egy férfi tette fel, hogy milyen eséllyel válogathat. Ez nem a nőkön múlik, az a szomorú igazság. 100% a kérdezőtől függ. Tudok kapásból olyan 46 évest írni, aki bárkit megkap, és olyat is, aki anyámnak se kéne, pedig mindkettő biztos benne, hogy fiatalabbnak néz ki.
Ez van.
Majd amikor betöltöd az 50-et, a huszonévesed meg éppen a 30-as éveit fogja taposni, és a nőiessége csúcsán lesz, akkor fog visszaütni a h@lyeséged, mert hiába kapkodod majd a Viagrát, nem fogod tudni tartani a tempót.
Én elkövettem azt a marhaságot, hogy 23 évesen összejöttem egy 40 éves pasassal, még gyerekeket is szültem neki. Már az első években is voltak gondok, de azt hittem, majd a szerelem megold mindent.
Kábé 10 évbe tellett, mire az annak idején vonzó, és pörgős pasimból egy nyugger lett mellettem, minden szempontból. Fáradt volt mindenhez, egész nap a tévé előtt ült, nem voltak közös témáink, se programjaink, viszont féltékeny volt a végtelenségig, és elmarta mellőlem a barátaimat.
10 év után, amikor már semmi nem működött, végül szakítottam vele. Azóta egy korombelivel vagyok, aki sokkal inkább tud apaként funkcionálni a gyerekeim mellett, sokkal inkább tud páromként viselkedni, és minden szempontból sokkal inkább hozzám való, mint ő volt.
Én mocskosul megbántam. És igen, 8 éves voltam, amikor meghalt az apám, biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen szerencsétlenül választottam párt.
De drukkolok neked kérdező, jó vadászatot. Amíg a lánykákkal töltöd az időd, addig megkíméled a normális, korodbeli nőket attól, hogy összejöjjenek veled, aztán lapátra kerüljenek valami kislány miatt.
Oh én kiestem a kosárból,mert 25 vagyok ://
sajnos már egy 46 éves embernek én idős vagyok,kiélt meg mi egymás :DD
Amúgy szerintem akkor van sok esélyed,ha nagyon pénzes vagy,vagy extrém sármos és emellett olyan a munkád ahol sok fiatal lány van és te ott vezető pozicíót töltesz be.
Olyan lányoknak nem fogsz kelleni aki egészséges családban nőtt fel,az olyanok mint én akiknek kb nem volt apja annak szóba jöhetsz.
A 18 éves mondjuk kicsit szerintem már pedofíl szóval azért ilyen pasival még én se kezdenék aki ilyen fiatl lányra vágyik főleg 46!!! évesen. Azért neked reálisabb lenne egy 30 -as nőt keresni ,mert 18 éves csak 10 év múlva 28 te meg 60 :DD már a koporsódat fogjátok együtt nézegetni. Szerintem már ne erőltesd ezt a témát se a fiatalokat se az idősebbelet,ha ennyi évesen is ilyen szinten maradtál ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!