Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves férfiként vajon van-e reális esélye annak, hogy 25 alatti barátnőm legyen?
Sziasztok! Vállalom, ha most sokan rámöntik, ami bennük van és lehordanak mindenféle pedomaci vén kéjencnek, aki az apakomplexusos kiscsajokra bukik, meg elítélhettek, hogy biztos nem vagyok képes egy érett nőt "meghódítani", de a helyzet a következő:
Az exemmel is nagyobb volt a korkülönbség. Nem én kértem magamnak azt, hogy sokkal jobban bejöjjenek a fiatal lányok, akik tele vannak ambícióval, előttük az élet, testileg is feszesek, lelileg sokkal érintetlenebbek. A fejem fölött hiába szállt el az idő, lelkiekben én is egy későnérő, huszon max harmincpáréves "srác" vagyok belül. Szerencsémre nem is nagyon néznek negyvenes palinak.
Most legutóbb egy 18 éves lánnyal voltam kapcsolatban, csak sajnos nagykorúsága ellenére nagyon hagyta magát befolyásolni az anyja által, aki eléggé dogmatikusan csak az éveim számával volt elfoglalva, anélkül eltiltotta, hogy megismert volna. Pedig a lánnyal bejöttünk egymásnak, sőt a lány kezdeményezett(!!!).
Tényleg nem tehetek róla, az elmúlt 5 évben (amióta a hosszú kapcsolatos exem elment) sok "korban hozzám illő" hölggyel próbálkoztam, de mindegyik kötekdett, békétlen volt, tele előfeltevésekkel és a korábbi életük frusztráció lenyomataival.
Valahogy jobban szót értek a jóval 30 alatti, még nem életközépválságos leányzókkal.
(Vállalom a csípős beszólásokat, társat nem itt keresek, mielőtt bárki emiatt jelentené, inkább az érdekel, hogy mennyire vannak olyan fiatal nők, akik pedig az idősebb pasikkal jönnek ki jól)
Ha jól tartod magad 46 évesen,adsz a ksődre,és még normális,intelligens is vagy akkor van esélyed,igen.Bár én.nem.reménykednék benne,hogy ez tartós lesz.Nem ecsetelem miért,a huszonéveseknek is megvan a maga érrttségi foka.
Haha,engem nem érdekel miért jönnek be a fiatalabb nők Neked.Ha nem 18 alatti.A kérdés se ez volt,hogy mi a véleményem Rólad emiatt.Amùgy sincs.
Férfias, nőknek vonzó személyiségben, belső tulajdonságokban, viselkedésben hogy állsz?
Külsőre, tested jól tartásában hogy állsz?
Anyagilag, egzisztenciálisan hogy állsz?
Ezek számítanak kizárólag.
Neked súlyos komplexusaid lehetnek, ha az okoz örömet, hogy folyamatosan a 30-as, 40-es nőket degradálod az oldalon. Ez a kérdés sem arról szól valójában, hogy lehet-e esélyed idősödő férfiként fiatal lányt találni, hanem hogy kifejezésre juttathasd mennyire lenézed a 30 feletti nőket. Mintha csak a fiatal lányoknak lehetnének ambíciói, csak ők lehetnének feszesek, és mindegyik korban hozzád illő megkeseredett, kötekedő, békétlen és frusztrált lenne. És én ezt huszonéves lányként írom, mielőtt kitalálnád, hogy savanyú a szőlő, és a korom miatt zavarna, amiket írsz.
Valójában csak végtelenül szánalmas az erőlködésed, amit ezen az oldalon folytatsz, hogy megpróbálod értéktelennek beállítani a 30 feletti nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!