Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év alatt 20. 000 like Tinderen soknak számít?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 22:01
1/10 A kérdező kommentje:
Nem nézem meg, a kérdésre válaszolj, tiltani sajnos nem tudlak :D
2019. jan. 7. 22:10
2/10 anonim válasza:
És sikerült 4 év alatt ebből a 20 ezer lájkból egy biztonságot és szeretetet nyújtó párkapcsolatot kialakítanod, ahol tudod, hogy a párod mindent megtenne érted? Ha nem, akkor százezer lájk sem ér semmit. A lájkok nem bújnak hozzád és nem lepnek meg a kedvenc kajáddal.
3/10 A kérdező kommentje:
A hasznos és kielégítő válaszok csak úgy sorjáznak.
2019. jan. 7. 23:30
4/10 Clay Morrow válasza:
Ez miért Randi kategória mégis?
Honnan veszed a húsz ezret?
5/10 anonim válasza:
Nem, fél év alatt többet gyűjtöttem össze, pedig többször inaktiváltam magam napokra.
6/10 anonim válasza:
Es a likeokkal melyik autot, hazat vetted meg, hany feleseged es gyereked lett, hany diplomad. Ja csak likok??? Ennyi? Nem tudtam hogy ez mar VALAMI! Akkor en mindig is valaki voltam meg a szakmai sikereim elott is mert rengeteg likot kapok? Ja nem tudtam.... /ironia/
7/10 A kérdező kommentje:
"Ez miért Randi kategória mégis?"
A Tinder egy randialkalmazás.
"Honnan veszed a húsz ezret?"
Valós adat, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen tartományba esik, másoknak mi a tapasztalata ezügyben.
2019. jan. 8. 07:02
8/10 anonim válasza:
nekem úgy fél év alatt gyűlt össze 10.000, nincs más viszonyítási alapom, soknak tűnik, viszont érdemi ismeretség összesen 1 sikerült mindebből.
26n
9/10 anonim válasza:
Én inkább minőségre mentem. Úgyis nulla találka lett, szóval tökmindegy 😃
10/10 anonim válasza:
Nekem kicsivel több mint egy év alatt lett 20.000. Érdemi ismeretség nekem sem sok született belőle, viszont sokféle embert megismertem és bővült a látóköröm.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!