Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj a Tinderen miért írja ki az Insta elérhetőségét? Rájuk lehet írni?
Olyan csajok is ki szokták írni az insta elérhetőségüket,akik látszólag nem valami flegma insta hercegnőnek néznek ki,akik csak arra várnak hogy a férfiak csorgassák a nyálukat,hanem normális csajnak néznek ki.
Ha ott írnék rájuk instán akkor elutasítóak lennének?
Sajnos rengeteg nő nem szex-/párkeresésre használja a Tindert, hanem csak unatkozásból van fent, vagy azért hogy figyelmet kapjon így férfiaktól. (A nőknek elképesztő figyeleméhsége van, amit a legtöbb férfi elképzelni sem tud.) A legtöbb instás ilyen.
Talán az nem ilyen, akinek a tinderen csak 1-2 képe van feltöltve, viszont az instán sok. Akkor azért csatolta az insta profilt a tinderéhez, hogy ha már tinderen közvetlenül nincsenek fent képei, az instán azért látszódjanak róla képek.
Sosem voltam tinderen és nem is szándékozom. Viszont az instagramomon sok olyan képet megosztok, ami rám jellemző vagy engem bemutat, pl tájfotók (nem szelfi), fotók az állataimról, kedvenc könyveimről és versekről, egy-egy megörökített pillanat ami akkor nekem örömet okozott.
Nem lehet, hogy ezek az átlagos, nem instap.csa lányok ezért adják közre az ottani elérhetőségüket? Hogy az ember bővebb képet kaphasson róluk.
#3 A nőknek elképesztő figyeleméhsége van, amit a legtöbb férfi elképzelni sem tud.
Pontosabban azoknak a nőknek, akik primitívek és/vagy gyerekkorukban nem kaptak eleget. Mármint figyelmet, törődést. Egy egészséges önértékeléssel rendelkező felnőtt emberenek nincs szükséges magamutogatásra és állandó figyelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!