Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hete Tinderen és semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete Tinderen és semmi eredmény?

Figyelt kérdés

4 kép, mindennapi likeolás, városban.

Miért nincs semmi eredménye?

21/F

Badoo szintén.

2018. dec. 12. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
elmondanád, hogy mit vártál? :D
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda, átlagos testalkat, magasság és arc.
 3/20 A kérdező kommentje:
#1 nagyon sokan dicsérték, így vártam azért legalább 1-2 csajt akivel randizhatok, max nem tetszenek nekem.. De igazából chatig se jutottam el egyik oldalon sem.. Érdekes :D
2018. dec. 12. 20:36
 4/20 anonim ***** válasza:
14%
miii??? átlagos test és vársz egy két csajt? inkább nem írok semmit erre :D
2018. dec. 12. 20:40
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
őszintén? sosem volt gondom lányok terén, legyen szó nagyon hosszú, alkalmi, vagy szexkapcsról, élőben vagy neten kezdve, stb... Tinderre nagy reményekkel kiraktam pár korrekt képet a világ minden sarkából, húzgáltam aki vállalhatónak tűnt, és két hét alatt lett 1 matchem, ő is kuka volt. Töröltem, újraregeltem, előfizettem, két hét alatt semmi, csak 1-2 bot. Ennyit erről. Nyáron kavartam egy csini, tejfölszőke litván lánnyal, egyszer az ő telóján néztem meg az időt mert az volt az éjjeliszekrényen közelebb, és láttam hogy 1500valahány ember lájkolja tinderen, poénkodtunk rajta, aztán ennyi. Ez az app egy kolbászfesztivál szerintem. Szóval ezeket hagyni kell a fenébe, nekem ez a tapasztalatom.
2018. dec. 12. 20:41
 6/20 anonim ***** válasza:
17%
szar a szöveged, vagy szar csjokra írsz
2018. dec. 12. 20:44
 7/20 anonim ***** válasza:
7%

"Nem vagyok ronda, átlagos testalkat, magasság és arc."

Az sajnos nulla. A nők akkora férfitöbbletből válogathatnak, hacsak nem vagy külsőre kifejezetten jó, egyszerűen levegőnek néznek.

2018. dec. 12. 21:22
 8/20 Gymnospermatophyta ***** válasza:
0%
Hülyeség, átlagos kinézettel is ellehet jutni beszélgetésig. Magam is átlagosnak tartom magam elég erősen, egyetlen képem van kinn Badoo-n. Elég sokan besziveztek már ( mondjuk 2 hét alatt nem tudom mennyien, régebb óta vagyok fenn, pár hónap ). Igaz, az ingyé kiemelt sáv sokat segít. De már nem egy lánnyal beszélgettem. És nem azért, mert én írtam rájuk ( nekem nem jöttek be ), hanem azért, mert ők.
2018. dec. 12. 21:32
 9/20 anonim ***** válasza:
14%
8, a nők a Tinderen _biztosan_ nem fognak veled foglalkozni, ha átlagos külsővel rendelkezel, ők ugyanis a legjobb férfiakért regisztrálnak oda, semmi másért.
2018. dec. 12. 21:42
 10/20 anonim ***** válasza:
95%
Valószínű nem jó a fotód. Csekkoltasd le a [link] oldalon és állítd be jobb képet, gondolkodj jobb bemutatkozáson ami a belső értékeidről szól.
2018. dec. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!