Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete Tinderen és semmi eredmény?
4 kép, mindennapi likeolás, városban.
Miért nincs semmi eredménye?
21/F
Badoo szintén.
tök átlagos. Nekem 5 hónap alatt 12 match, ebből 4 beszélgetés, és 1 darab pár alkalmas szexpajtiság.
Asszem első hónapban matchem se volt, pedig kilájkoltam az ingyenes napi mennyiséget mindig.
Ket elehetoseged van. Kep es szoveg. Az atlagos kinezethez szovegben kell domboritanod. Egyertelmuen a kinezet viszi a primet, szoval viszonylag kevesen olvassak el a szoveget, de onnantol mar rajtad mulik, mert aki olvassa, annak kulsore mar felig atmentel, a szoveg alapjan donti el, hogy jobbra, vagy balra kerulsz. Persze ott meg nem tudod mit irjal. Nincs tuti szoveg, van akinek a minden sportot is uzok embert keresi, a masik pedig nehezebb lesz, mint te es az IQ+EQ szovegre ugrik, a harmadik meg a Coelho idezetekre.
Nekem egyebkent olyan is volt, hogy jobbra huztam, match, jol van, majd este irok neki a szamitogeprol, nem okorkodok a telefonrol, es a kovetkezo is egy match lett. Pedig se nem hazudtam a profilban, es meg a nem elonyos dolgokat is beleirtam a felreertesek es idorablas elkerulese vegett. Szoval irany a helyi GYM, vagy a konyvtar, dontsd el neked melyik hozhat eredmenyt.
42F
A tinder a felső 10% szexpartnerkeresője. Komolyan ismerkedni nem túl szerencsés itt. Ha hó pasi lennél, akkor csak dugópajtit találnál, átlagosként meg max heti 1 match.
Hatékonyabb a valósávban ismerkedni! Járj el társaságba, képzésre, munkahelyen ismerkedj, hobbin keresztül...
Olvastam,hogy a Tinderen lévő férfiak 13%-át lájkolják a nők. Érted? 13.
Az rohadt kevés,ott nyílván ha megkaphatják a legjobbat,akkor azt fogják jobbra húzni.
fizess... ez erről szól. A lányok kb 30-40 hapsit néznek meg, ha abba benne vagy legalább látott, de így szerintem nem is látnak. Ez az alkalmazás lényege, nem tudod, hogy miért nem, azért mert nem látott, vagy azért mert nem kellesz nekik... Ha fizetsz, akkor látnak, s ha azután sem lesz match, akkor veled van a baj :) Velem is ugyanez volt, 1 hét alatt semmi, úgy döntöttem akkor mindent bele. Fizettem rendesen mint a katonatiszta, szórtam a villámokat. 112like, 35 match, kb 20 beszélgetés kezdeményezés. Ideáig tart a tinder. Innentől jön a fekete leves, nem válaszolnak, vagy eltűnnek, érdektelenek lesznek, stb stb.. Nyilván ha alul lősz a kategóriád alá, akkor megkapod a lányt, mert érdeklődni fog, de akkor neked nem fog kelleni, max 1-2x szexre. Sajnos ilyen a világ. Nagyon sok nő gyerekkel, meg istentudja milyen nyomoronc háttérrel próbálja adni a missz madamot, ami meg nekem nem kell. Lehet nekik 1500like, vagy felőlem 10ezer is, előbb utóbb betölti a 35. életévét, s akkor kitörölheti a s*ggét a likeok számával, mert társa max a tükör marad, amiben pózolgathat.
31f
Átlagosnak tartom magamat, viszont fejben szerintem (nagyjából) minden rendben van. Kitöltöttem a biomat, feltöltöttem kemény 1 db képet, aztán indult a húzogatás.
Maximum 1 hónapja vagyok fent, azóta volt kb. 15 matchem, abból visszaírt maximum 5 és közülük egyik lány sem volt alkalmas egy normális beszélgetésre.
Igazából semmit nem jelent az, hogyha van 1 matched, ugyan olyan nehéz normális párt találni, mint irl (in real life).
Szia! :)
Van egy haverom, aki 5hónapig minden nap használta a tindert (kihasználta a napi like limitet), de még egy match-e sem volt. Szerintem ne keseredj el. Próbálkozz még, töltsd fel inkább 3-4 képet, de azok legyenek igényesebbek/jobbak. Írj egy pár mondatot magadról. (Én például, mindenkit balra húzok, aki nem ír magáról 1-2 mondatot sem. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!