Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti randiznátok vele ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok vele ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy lány nagyon tetszik nekem, múltkor ismerkedtünk meg jobban és összebújva iszohattuk a teát. 4 órán keresztül beszélgettünk, meg nevettünk együtt. Nagyon jó volt vele. Nagyon tetszik meg nagyon aranyos, de a gond az hogy most szakított az ex pasijával 1 év után és még nem heverte ki. De valamiért úgy érzem lenne esélyem nála, mert igen mondott a 2. randira. Viszont azt mondta hogy szereti még az ex pasiját. Mit gondoltok elmenjek vele randizni?
2019. jan. 3. 20:53
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2019. jan. 4. 23:32
 32/35 anonim ***** válasza:

Én is szeretem még az exeimet, de már nem úgy ahogy régen, mikor együtt voltunk. Ez szerintem teljesen normális, ha nem haragban válik el az ember a másiktól.

A másik kérdéshez, én is jöttem már össze és velem is jöttek már össze úgymond azonnal. Az előző előtti barátnőm akivel 3 évig voltam együtt a második randinkon szakított a párjával. Én az előzővel szakítottam a mostani miatt. Így lepucolva nem jelent semmit az információ. Sokkal fontosabb a körülmény. Illetve a szándék!

2019. jan. 5. 10:46
 33/35 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha a lány kirak olyat insta storyra hogy "valaki beszélgetni?" ignoráljam? Mert látta hogy láttam de mégse írok neki. Szerinten az exével nem békültek ki, viszont biztos hogy még szereti. Így is várjam hogy ő keressen? Azt se akarom azért hogy félreértés legyen számára hogy én azért ignoráltam ezt a posztot mert nem akarok vele beszélgetni. Hanem azért mert szerintem nincs rendjén hogy megint én keressem őt. Mit gondoltok?
2019. jan. 10. 00:02
 34/35 A kérdező kommentje:
Meddig várjak hogy ő keressen? Azóta eltelt kb 2 hét de már nehezen tartom magam hogy ne írjak neki még most sem. De közben lehet hogy nem ez a helyes megoldás és csak lejáratnám magam. De mégis meddig várjak arra hogy ő keressen engem? Kár érte, nagyon hiányzik, nagyon jól kijövünk egymással. Nem csak szexre kell, nagyon aranyos és bármikor meg tudom nevettetni meg beszélgetni vele
2019. jan. 12. 00:26
 35/35 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni és azt hogy teljesen eltávolodjunk egymástól
2019. jan. 12. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!