Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok vele ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Egy lány nagyon tetszik nekem, múltkor ismerkedtünk meg jobban és összebújva iszohattuk a teát. 4 órán keresztül beszélgettünk, meg nevettünk együtt. Nagyon jó volt vele. Nagyon tetszik meg nagyon aranyos, de a gond az hogy most szakított az ex pasijával 1 év után és még nem heverte ki. De valamiért úgy érzem lenne esélyem nála, mert igen mondott a 2. randira. Viszont azt mondta hogy szereti még az ex pasiját. Mit gondoltok elmenjek vele randizni?2019. jan. 3. 20:53
21/35 A kérdező kommentje:
Háát, az igazából olyan fél randi volt az első. Inkább mondható ismerkedésnek
2019. jan. 4. 00:16
23/35 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy most bukó, de ha újra szingli lesz lehet hogy lesz köztünk valami. Mert én úgy vettem észre hogy lenne nála esélyem.. Ha nem lenne az ex
2019. jan. 4. 00:28
24/35 anonim válasza:
Az lehet, hát sok sikert hozzá!
25/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. jan. 4. 01:10
26/35 anonim válasza:
Ha meg nem kérdezi meg, jön a csaj gyk-ra a "Ha nem keres az első akadálynál, akkor ugye nem is érdekeltem igazán?" v "Csak arra kellettem volna neki?"
27/35 A kérdező kommentje:
Lehetséges, meg amúgy is nem csak a 2. randi végett írtam rá, hanem azért is hogy beszélgessünk
2019. jan. 4. 13:09
28/35 anonim válasza:
Aligha békül ki a régivel )és ha érdekled őt, majd jelentkezik), de ha mégis kibékülnek, számodra van még sok-sok lány, talán olyan is, akivel még kellemesebben el tudsz beszélgetni. Ne aggódj!
F.
29/35 A kérdező kommentje:
De én nagyon nagyon nehezen ismerkedő típus vagyok sajnos. És nincs más lány a láthatáron. Új lányt megismerni meg számomra nagyon nehéz
2019. jan. 4. 22:07
30/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha a lány nem is jönne vissza hozzád, és még ha nehezen ismerkedő típus is vagy, idővel majd hajt a véred egy másik lány után, akivel összejössz.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!