Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti randiznátok vele ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok vele ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy lány nagyon tetszik nekem, múltkor ismerkedtünk meg jobban és összebújva iszohattuk a teát. 4 órán keresztül beszélgettünk, meg nevettünk együtt. Nagyon jó volt vele. Nagyon tetszik meg nagyon aranyos, de a gond az hogy most szakított az ex pasijával 1 év után és még nem heverte ki. De valamiért úgy érzem lenne esélyem nála, mert igen mondott a 2. randira. Viszont azt mondta hogy szereti még az ex pasiját. Mit gondoltok elmenjek vele randizni?
2019. jan. 3. 20:53
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Tényleg várjak hogy ő írjon nekem? Mert amikor köszöntünk el elhívtam 2. randira,azt mondta időpontot megbeszéljük. Viszont ő 4 nap múlva megy a másik városába. 4 nap van még hátra. Most az én városomban van, de am 60 km re lakik és csak 3 hetente jön ide
2019. jan. 3. 21:51
 12/35 A kérdező kommentje:
A szivem azt súgja hogy írjak rá most és beszélgessek vele, az agyam meg azt hogy ne. És nagyon döntetlen vagyok.
2019. jan. 3. 21:58
 13/35 A kérdező kommentje:
Na, a helyzet az hogy kérdeztem hogy akarja e holnap a randit.. Azt mondta holnap megy az ex pasijához a másik városba, valami kis apró ajándékot is visz neki. Most vagy kibékülnek vagy nem. Részemről ennyi
2019. jan. 3. 23:08
 14/35 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy várd, amíg ő keres a konkrét időponttal.
2019. jan. 3. 23:11
 15/35 A kérdező kommentje:
Attól még kereshet ha nem békülnek ki, de ha kibékülnek úgyse fog
2019. jan. 3. 23:32
 16/35 anonim ***** válasza:

Régen azt vallottam, hogy nem kell taktikázni, manapság már azt mondom, taktikázni nem kell, de értsünk az emberekhez és aszerint cselekedjünk.

Most úgy megy el az exéhez, hogy van egy új srác, amelyik teljesen rá van pörögve, nyaggatja már második randival, szóval az egyik ágba már megkapaszkodott, tán még az exének is belengeti, magabiztos lesz, jókedvű, egyszóval szimpatikusabb, vonzóbb.

De az egészet össze lehet sűríteni egy mondatba is, ne legyél számára mindig, karnyújtásnyira elérhető.

Te biztos azt gondolod, hogy ilyenkor az a jó, ha nyomulsz, de ez sajnos az ilyen esetekben teljesen kontraproduktív.

2019. jan. 3. 23:41
 17/35 A kérdező kommentje:
Most akkor elrontottam ezzel vagy mi?
2019. jan. 3. 23:44
 18/35 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, de miért kell a nyakán lógnod?

Leírtam neked, hogy ha már te hoztad fel a második randi ötletét, és mint írtad, időpont még nincs, akkor legalább azt hagynod kellett volna, hogy ő is lépjen egy kicsit, legyen kissé aktívabb, ha mindent az ölébe raksz, akkor értéktelenebbé válsz, ez sajnos ilyen, így működik az ember.

Legalább mostantól ne keresd, majd keres ő, egyébiránt ha nagyon akarta volna a második randit, akkor ált. a probléma mellé adunk egy megoldást is, pl.: a holnapi nap nem jó mert blabla..., viszont holnapután jó lenne.

Ezmeg történt?

2019. jan. 3. 23:54
 19/35 A kérdező kommentje:
Nem, mert szinte biztos hogy ki fog békülni az exével ezek szerint. Ha nem békülnek ki max akkor fog engem keresni
2019. jan. 4. 00:00
 20/35 anonim ***** válasza:

Jó, hanyagold most egy ideig a csajt, ne keresd.

Amúgy nem értem, ha még az exéért epedezik, akkor minek ment el veled randizni?

2019. jan. 4. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!