Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője a kapcsolatuknak korkülönbség ellenére?
Siman,ez nem olyan vészes!
Nalunk én 45leszek,parom 29
Szerintem vágj bele, majd kiderül, ha nem fog menni. Mi nem vagyunk istenek, hogy ezt így megmindjuk, van akinek bevált, van akinek nem.
Légy bátor! Inkább, mint hogy életed végéig bánkódj, hogy meg se próbáltad.
30N
Szerintem itt van egy értelmezési probléma. Nem miatta szülnék fiatalon és nem is az ő hatására. Alapból szeretnék gyereket, de nem az ő befolyása miatt. Nem most ebben a pillanatban, hanem 2 év múlva.
Akik megosztották velem a történetüket azoknak köszönöm szépen! :)
Kérlek, vigyázz!
"Ő azt mondta az elején teljesen belém szeretett ahogyan meglátott." Ez nem szerelem, nem tiszta érzelem, az nem alakulhat ki azonnal. Ez vonzalom. Minden férfi szereti a fiatal lányokat, biztosan imponál neki, hogy veled lehet. De sajnos ez csak a felszín. Egy szép, fiatal lányt, egy testet lát benned, aki az övé lehet. Nem szeretnélek bántani ezekkel a sorokkal abszolút, csak szeretném, ha végiggondolnád, hogy mennyire ismerhet téged (a valódi személyedet) ez a férfi?
Te bizonytalan vagy, mert kiírtad a kérdést, látszik, hogy magad sem érzed 100%-osan biztonságosnak ezt a helyzetet. Ez intő jel. Ismered őt minden jó és rossz tulajdonságával együtt? Nem kevered össze az érzéseidet a szexuális vonzalommal, fellángolással? Nagyon fiatal vagy még, ilyenkor teljesen természetes, hogy megszédít egy ilyen helyzet.
Ennyi idő után családot akar? Ez bennem olyan érzést kelt, mintha előjött volna rajta a kapuzárási pánik, és ráeszmélt volna, hogy "Basszus, még nem köteleződtem el ennyi idősen!" Ilyen helyzetben sok férfi az első útjába kerülő lányt behálózza, és kompromisszumokat is képes kötni magával, csak teljesítse már a rárótt szülői és/vagy társadalmi elvárásokat.
A korkülönbség is nagy. Mindketten mást akartok az élettől. Nem arról van szó, hogy te nem akarsz már bulizni, így akár anyává is válhatnál, hanem arról, hogy egy közel 40 éves férfi teljesen másképp látja a világot, mint egy 22 éves nem túl tapasztalt lány. Lehet, hogy hamar kiderülne, mennyire eltérnek az elveitek, miután felszáll a rózsaszín köd.
A fent írtakat saját bőrömön tapasztaltam (lányként). Hallgass a belső hangra, az mindig megsúgja, mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!