Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője a kapcsolatuknak korkülönbség ellenére?
"azóta randizgattunk, voltak kisebb megszakítások hogy nem találkoztunk "
Szóval ha nem volt más, akkor elővett.
Nem kell ám mindent elhinni, amit mondanak?
Most még lehet, hogy működik, de hosszú távon ne tervezz vele.
Egyrészt mert 22 évesen nem biztos, hogy te ott tartasz, hogy gyereket tudj vállalni. Bármi történhet, arra ne alapozz, hogy neki mije van, mert te maradsz egyedül a gyerekkel, és nem ő.
Másrészt 10 év múlva te 32 leszel, a legjobb korban, ő pedig 48, amikor a férfiak egészsége rohamos hanyatlásnak indul.
"soha nem tudtunk egymástól elszakadni, valahogy mindig kerestük egymást"
Csak te nem tudsz elszakadni, o elvan masokkal, amikor "megszakitas" van. Ebbol a mondatodbol is sut, hogy gyerek vagy meg. Ha kanos, elorantja a jelolteket, ez nem romantika, meg sors. Aki komolyan gondolja, azzal nem igy tengsz-lengsz.
+ hosszu tavon sem mukodne, de ezt is hiaba mondjak ugyis.
Amikor megszaítás volt én mondtam, hogy legyen. Neki sem volt mellete senkije és nekem sem abban az időszakban. Elhiszem amit mondott, lehet naív vagyok, de hiszek neki.
A gyerekvállaásos témához annnyit, hogy készen állok rá, mind anyagilag és mindig is fiatalon akartam anya lenni.
Én csak annyit nem tudok, hogy a korkülönbség ellenére működhetne-e köztünk ez, ennyi. Ezért mondom akinek van tapasztalat ossza meg velem :)
Ha ez egy fitt, egészséges ember, lehet jövője a dolognak.
Amúgy is legtöbb házasság 10-15 év után felbomlik. 15 jó évetek lehet együtt símán. A többi hozzászóló férfi meg csak irigykedik, mert korukbeli nőjük sincs, nem hogy ennyivel fiatalabb:)
En tapasztalatbol irtam. Volt kapcsolatom 16 ev korkulonbseggel. Par honapig elment, de kibukott, hogy ez igy nem mukodik. Es tokre nem normalis, hogy egy olyan koru kikezdett egy hozza kepest gyerekkel, hiaba voltam nagykoru. Es kesobb tokre megertettem, hogy miert nem a korosztalyaval kezd. Meg durvabb, hogy elottem meg fiatalabbal volt egyutt.
Marhara nem banom, hogy ennyi volt, fiatal vagyok egy olyanhoz. Nezhet ki most barhogy, az ember hamar lerobban. Amig o mar tul van sok dolgon, en meg nem es meg akarom elni egy kormobelivel.
Amugy, igen, ebben az esetben naiv vagy. Rogton beledszeretett, meg nincs senkije, csaladot akar... Aha, csak a szokasos kozhelyek, amiket az ilyenek elpuffogtatnak, a kislanyok meg egybol esnek hasra, mert a "tapasztalt kan" ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!