Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sok ez a korkülönb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés

29 F vagyok a barátnőm 18

Nemrég ismertem meg egy lányt,1 hónapja vagyunk együtt és holnap akar bemutatni otthon a szüleinek.Azt tudják a szülei,hogy randizgat a lányuk valakivel,de azt még nem mondta el,hogy hány éves vagyok picit aggódok emiatt.

Azt tudom,hogy őt nem zavarja a korkülönbség engem se különben.

Szóval szerintetek sok ez a korkülönbség?

2018. okt. 12. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igen.
2018. okt. 12. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2018. okt. 12. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Eléggé.
2018. okt. 12. 17:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek.Igazából,ha csak az éveket nézem úgy nekem is soknak tűnik,de tudom hogy ő érettebb a koránál én pedig éretlenebb vagyok a korosztályomnál.
2018. okt. 12. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

10-11 év nem annyira sok, főleg ha nem akarsz még vagy 6-8 évig gyereket. Meg hát tőle is függ, hogy család centrikus e, és hogy ő mikor akar.

Simán lehet közös jövőtök. Nem attól lesz jó egy kapcsolat, mert max 2-3, esetleg max 5 év van köztük.

Hasonló ízléssel, hasonló gondolkodással, hasonló tervekkel az életetekben igen is működhet.

2018. okt. 12. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok a korkülönbség, viszont én biztos nem kezdenék komolyan egy 18 éves lánnyal!
2018. okt. 12. 18:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak igazából attól tartok,hogy a szülei mit fognak szólni hozzá.Az egyetlen egy pici lányuk egy nála több mint tíz évvel idősebb pasival van.
2018. okt. 12. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt :) 18 évesen jöttem össze a 29 éves barátommal, eleinte furcsa volt kimondani, de már két éve együtt vagyunk, szinte nem is szoktunk veszekedni sem. Teljesen megértjük egymást, szeretem hogy lehet vele előre tervezni, nem úgy mint a velem egykorúakkal. (takarékoskodunk, dolgozunk)

A szüleim szerintem jobban kijönnek a párommal mintha 20 éves lenne. Valahogy amiért közelebb állnak egymáshoz korban, könnyebben beszélgetnek. Ez nyilván családfüggő is :)

Szerintem ne idegeskedj emiatt, ennyi korkülönbség nem kellene hogy akadály legyen, ha amúgy szeretitek egymást.

2018. okt. 12. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

"ő érettebb a koránál én pedig éretlenebb vagyok a korosztályomnál."

Ő NEM érettebb a koránál. Mégis miben lenne érett, miközben a tojáshéj még ott van a fenekén? Még érettségije sincs. Nem érett se értelmileg, se érzelmileg.

Te pedig ne legyél arra büszke, hogy 29 évesen éretlen vagy.

Igen, sok. Mégis mi az, ami összeköt titeket? Milyen értelmes dolgokról tudtok beszélgetni a házin kívül?

2018. okt. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!