Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes elkezdeni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, nemrég megismerkedtem egy 36 éves férfival. Nagyon jól kijövünk egymással , sok a közös bennünk. Eredetileg nem párkapcsolat céljából, hanem egy közös hobbi kapcsán ismertük meg egymást (pár hónapja), de úgy érzem, hogy kezd kialakulni egy szorosabb kötődés és kölcsönös vonzalom. Kicsit viszont tartok attól, hogy komolyra fordul a dolog , mert elég nagy a korkülönbség, és nekem nincs még tapasztalatom kapcsolatok terén. Szerintetek érdemes ennek ellenére megpróbálni?

2018. jún. 2. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Róla mit lehet tudni? Volt már nős, vagy volt tartós kapcsolata?
2018. jún. 2. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Valóban elég nagy a korkülönbség de ettől függetlenül jól is elsülhet a dolog.Ha ismered eléggé,bízol benne és erős vonzalommal is vagy felé miért ne?

Azzal viszont számolj könnyen lehet pár hónap után kiderül mégsem fog működni komolyabban.

2018. jún. 2. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Annyit tudok róla, hogy nem volt nős, de a korából fakadóan nyilván volt már jópár kapcsolata , ebből kettő komolyabb (egy 5 és egy 8 éves), gyereke nincs, és nem is akar (én sem feltétlenül). 4 éve szingli

2018. jún. 2. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy 5 és 4 éves, bocsi
2018. jún. 2. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Én nem ajánlom, de ez nem számít úgyse. Abban sem lennék olyan biztos, hogy ő annyira komolyan gondolja egy 21 évessel.
2018. jún. 2. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, alapvetően szkeptikus vagyok az ilyen korú férfiak szándékait illetően, csak úgy érzem, hogy ő tényleg más. Eleve nem nyomul, az elején nem is volt meg a szándék, hogy összejönnénk, csak ahogy egyre jobban megismertük egymást, úgy alakult ki lassan a vonzalom
2018. jún. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!