Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes lenne újra felvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne újra felvenni vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
nyár óta nem beszéltem a lánnyal, de szerintem hiányzik. Nem jártunk, nem is volt közöttünk semmi, ő benne mégis volt valami, valami ami miatt jól éreztem magam. Viszont nem merek neki írni mivel megharagudtam rá, és bár finoman de megmondtam a magamét neki.

2013. nov. 5. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

hagyd a p*csába... Szerintem van ezer másik lány, akivel jól tudnád érezni magad.

Szóval fel a fejjel cimbi és vadássz inkább egy új "vadra" :D

2013. nov. 5. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
en is igy gondoltam de valahogy most hosszu ido utan eszembe jutott o es rajottem h hianyzik.
2013. nov. 5. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Velem is megtörtént kb ugyanez. Szerettem egy lánnyal találkozni, programokat csinálni, stb. és ezzel ő is így volt. Köztünk sem történt semmi, nem jártunk,de tetszettünk egymásnak ls jól éreztük magunkat. Ez nekem is hiányzott, azután, miután már nem találkoztunk.

Aztán arra jöttem rá, egy idő elteltével, hogy mással is megtehetem ugyanezt, sőt abból még sokkal komolyabb is lehet, mint vele. Erre gondolj sztem. Persze a te döntésed.

2013. nov. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!