Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen lánnyal szeretném felvenni a kapcsolatot. Hogy legyen hozzá merszem, mit írjak?
Őőő van egy lány... tudom hogy csak alányokat szereti ,de nincs senkije.Nekem sincsen és nekem ő tetszik, van egy közös simerősünk ő mondta nekem h ő létezik...nos ez az ismerős igí többet nem segít igy magamra maradtam. Hogy legyen merszem egy idegen csajszit így megkörnyékezni? 17 közös ismerünk van. Nekem elég félős nyúl természetem van, ilyenekben béna vagyok..
Picit gáz a kérdés, de segítsetek:D 19l
Szerintem jelöld ismerősnek, ha elfogad az már jó jel:) aztán írj neki h örülsz h elfogadta, és szeretnéd jobban megismerni, ha lehetséges:) Aztán ha megadja a lehetőséget akkor tiéd a pálya:) Ez ilyen egyszerű, és egyáltalán nem nyomulós, és beválik a csajoknál;)
23/L
hát először csak barátkozz össze vele ;)
szép lassan h lásd a jeleket
én szivesen megadom a kezdő pics@n rugást ha megigéred h nem adod vissza :DD
nemhinném h ettől bajbakerülne.. viszont úgy sokkal könyebb elkezdeni és kevésbé gyanús :)
de pl nézhetsz az érdeklődési körei közt olyat ami közös és akk arra is lehet hivatkozni ;)
:/ hát akk nincs mit tenni mint ott rápróbálni óvatosan
hátha bejön :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!