Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 9 év korkülönbségen. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év korkülönbségen. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Én 36 éves vagyok a srác 27.Van egy 8 éves kislánya,nekem 2 éves.Nagyon normálisnak tűnik,de nemtudom hogy emésztem meg ezt a nagy korkülönbséget.Én családot akarok,nem kalandozni.Ő is azt akar.Valakinek tapasztalat?Működhet hosszútávon?

2018. szept. 23. 07:02
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

*Nagyon normálisnak tűnik

Valójában is az, vagy csak tűnik? Ez itt a kérdés. Ezt kéne kiderítened. Addig semmit nem szabad kezdened. Főleg gyerekesként nem.

2018. szept. 23. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha ő is komolyan gondolja, akkor érdemes egy esélyt adni.
2018. szept. 23. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
A 9 év sok, de azért nem annyira, hogy emiatt bukd a dolgot.
2018. szept. 23. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaz, a 9 év elég sok, de így,hogy már Neki is van gyereke számomra nem tűnik annyira eget verően soknak. Ez még korkülönbséges kapcsolatnak se mondható,arról jóval több év különbség esetében beszélünk.

Te látod,hogy mennyire komoly, mik a terveitek a jövőre nézve, fel tudjátok-e vállalni egymás családját.

Az számomra kicsit meglepő,hogy 27 évesen már 8 éves kislánya van, de remélhetőleg a korai apaság mostanra már megfontoltabbá tette.

A koránál fogva még kalandozhatna, de a gyerek már Őt is köti ahhoz,hogy komolyabb kapcsolatot keressen.

Ha egyébként jól kijöttök egy próbát megér, de ismerd meg alaposabban mielőtt összeköltöznétek, és ez vonatkozik családi körben, a gyerekekre is.

2018. szept. 23. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Köztünk 13 év van a párom javára, gyereke nincs, de elvált... És akkor mi van? Szeretjük egymást. Ha jól érzed magad vele és ez kölcsönös, szerintem kár lenne pánikolni.

24N

2018. szept. 23. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem koptasd le.

Amúgy is otthagyna/megcsalna egy idő után,de így hogy 19 évesen gyereke lett pláne szérte-szét fog csalni. Legyen több eszed,ne pazarolj rá x évet az életedből.

2018. szept. 23. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt nem a korkülönbség a probléma, vagyis az is, de azért, mert nőként vagy idősebb nála. A férfiak 40-60 évesen is nagyon jól tartják magukat (már amelyik figyel erre), a nők kevésbé (ez biológia is). Tehát ha működne is egy ideig, lehet, hogy később gond lenne belőle. Nekem nőként 3 év az oké még sráccal, ha én vagyok az idősebb, mert furcsán érzem magam, ha annál fiatalabb. Persze ha tényleg érettebb a koránál, meg normális akkor van példa működőképes kapcsolatra ha a nő az idősebb, csak ez ritkább, mint a fordìtottja.
2018. szept. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!