Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet egy randi sikeres, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy randi sikeres, ha nem adom el magam, nem marketingolok magamról?

Figyelt kérdés

Férfiként engem sose hajtott a népszerűségi láz, nem vágyom arra, hogy középpontba legyek és arra se hogy sok csajnak bejöjjek úgy is csak egy a lényeg, ha valakit idiótának tartok, akkor azt ki is mondom. Mint múltkor az egyik volt kollégám is mondta nekem, hogy nem vagyok valami népszerű a csajoknál. Hálistennek azóta kilépett. Komolyan a népszerűség a leglényegesebb? Hol érdekel engem az, hogy mennyi csajnak jövök be?

Magyarán szólva nem vagyok egy lájk gyüjtő inkább kapjam a dislájkokat, de legalább nem árulom el önmagamat. Hülyét kapok a saját magát pozitívnak és motiváltnak beállító emberektől, akik túl komolynak hiszik magukat, pedig némelyikük olyan buta és sekélyes, mint a föld. Nem szeretem, ha valaki sokra tartja magát és, ha másokat lenéz.

Randizással is ez a bajom, hogy általában eladni próbálják magukat az emberek és nem ismerkednek természetesen. Ki a fenét érdekel az önmarketing, mint mennyire motivált, hol tart az életben, mit tanult és az, hogy a munkájában mennyire sikeres akar lenni? Ezek megölik a természetes ismerkedéseket és unalmassá teszik.

Egyszer voltam olyan randin, hogy egy csaj egész idő alatt a sulijáról beszélt és majdnem elaludtam mellette, hát nem akartam több találkozót tőle (mondjuk ő se), mert baromi unalmasnak tartottam azt, hogy nem nagyon tud másról beszélni.

Nem tudom miért állítják be úgy a randikat, hogy itt a legjobbat kell kihozni magunkból a randizás csak egy ismerkedés. Magát a randi kifejezést se szeretem, mert már a szóból árad a marketing és az öneladás.

Miért nem elfogadott a természetes ismerkedés? Az a mondás, hogy hozd ki magadból a legjobbat, a természetességet öli ki az emberből és, ha esetleg összejön kapcsolat, akkor már hazugsággal fog indulni, mert nem az voltál akinek lenned kellett volna.

Ti randiztatok úgy, hogy nem arra mentetek, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból hanem csak ismerkedtetek egyszerűen?

2018. dec. 17. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

So-so, érdekes kérdés ez. Én nőként bizonyos szempontból magamat adom, bizonyos szempontból meg disztingválok.

Mondok pár példát: ha magamat adnám, akkor a legkényelmesebb öltözetben mennék, ami egy itthoni melegítő, feltűzött haj, zéró smink. Ezzel viszont azt kommunikálnám a másik felé, hogy annyival sem tisztelem meg, hogy tisztességesen nézzek ki a kedvéért.

Vagy pl. sajnos elég ronda szám van, nőként szoktam káromkodni, de ezt az elején az ismerkedési fázisban nyilván nem játszom be, mert műveletlen, bunkó ember benyomását keltem, amit nem akarok, hiszen nem vagyok az.

Amiből viszont nem vagyok hajlandó lejjebb adni azok pl a szarkasztikus vicceim, mivel azok a lényegem :) Vagy ha szóba kerülnek a hobbik, az értékrend, az alapelvek (monogámia, hűség stb), azokról is őszintén nyilatkozom, és cserébe ugyanezt várnám el.

2018. dec. 18. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy add önmagad, nem azt jelenti hogy menj mackó nadrágban, mert az is önmagadhoz tartozik, hogy az utcára rendesen felöltözöl.

Ez inkább arra vonatkozik, hogy ne vetíts és ne reklámozd magad. És ez a férfira is vonatkozik, hiába tiltakozik itt az egyik kommentelő, olyannal össze sem jövök aki vetít, ha pedig utólag kiderül, csalódok benne és nem maradok vele. (persze attól függ, miben vetít)

2018. dec. 18. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!