Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön ez a nő? Randiznátok vele?
Nemrég nyert ezüstérmet súlylökésben az atlétikai világbajnokságon, emellett olimpiai bronzérmes, tehát egy sikeres, híres és sportos nőről van szó. Ezen interjú alapján pedig úgy tűnik, hogy kedves és intelligens is egyben: https://www.youtube.com/watch?v=LFHczKZAQKY
El tudnátok-e képzelni egy ilyen nővel egy randit, majd akár párkapcsolatot? Ha nem, akkor mi lenne a kizáró ok?
Köszi előre is a válaszaitokat?
Nem a stílusom, de ha tényleg kedves, rendes, intelligens, akkor nem zárkóznék el.
Nekem fontosabb az, hogy ki milyen ember, mint hogy hogyan néz ki. A külsőre elég annyi, hogy ne taszítson, egy számomra megnyerő személyiséggel úgyis vonzóvá válik.
inkább egy ilyet kérek szépen-
Kit érdekel, hogy kinek tetszik. Egy sportoló, sok sok eredménnyel, tisztelni kell és kész
L18
Igen, szimpatikus nő, nekem ez a legfontosabb.
Kedves, mosolygós, pozitív.
El nem tudom képzelni róla, hogy bepipul, ha mégis, életem végéig mosogathatnék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!