Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Nektek bejön ez a nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejön ez a nő? Randiznátok vele?

Figyelt kérdés

Nemrég nyert ezüstérmet súlylökésben az atlétikai világbajnokságon, emellett olimpiai bronzérmes, tehát egy sikeres, híres és sportos nőről van szó. Ezen interjú alapján pedig úgy tűnik, hogy kedves és intelligens is egyben: https://www.youtube.com/watch?v=LFHczKZAQKY

El tudnátok-e képzelni egy ilyen nővel egy randit, majd akár párkapcsolatot? Ha nem, akkor mi lenne a kizáró ok?

[link]

Köszi előre is a válaszaitokat?

2017. aug. 10. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

"Sajnos hiába mondogatják a férfiak, hogy ők nem felszínesek, még a legutolsó szűz siránkozóról is kiderül, hogy azért nekik csak az 50 kilós, kecses lányok kellenek, aki nem az, azt meg shreknek titulálják."

Senki nem beszélt 50 kilóról. De most komolyan tegyük fel, te vagy 66 kiló. Neked tetszene egy srác aki meg mondjuk 59 kiló? Nagy valószínüségfel nem. Én vagyok 85 kiló, sportos, de aránylag vékony alkat. Ez a nő wikipédia szerint 95 kilós. Most gondolj bele hogy néznék ki mellette... Ilyen nő nyilván 95+ os férfit igényel súlyban. Számomra a szép nő az max 75 kiló. Nyilván ne mérem le, de látszik azért, hogy milyen. Nekem mint sportos alkat főként a szintén sportos vékonyabb csajok jönnek be. Ez van. Ha én emiatt felszínes vagyok, hát legyen én büszkén vállalom. És az a legutolsó siránkozó szüzes beszólás tetszett :)

2017. aug. 10. 23:04
 12/19 anonim ***** válasza:
11.: volt már olyab barátom, aki kevesebbet nyomott nálam. Valahogy mégis oda volt értem
2017. aug. 11. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos leányzó! :)

Jah, és a művészlelkek nem mind törékenyek, kecsesek. Magamról tudom. :DDDDD

21/L

2017. aug. 11. 09:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk igaz, én is művészlélek vagyok. A szó legszorosabb értelmében, és egyébként a természetem és a kisugárzásom tényleg törékenységet áraszt, de külsőre pont nem az a típus vagyok. Széles csípő, nagyobb popsi és masszív combok :D
2017. aug. 11. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:

# 7: amikor azt a választ írtad, volt már előtte pozitív, nem felszínes reakció is, de azt észre sem vetted. Szóval a nőkről kiderült, hogy a normális férfiak számukra láthatatlanok.

Csak a miheztartás végett.

2017. aug. 11. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:

172/80-as 25 éves paraszt gyerekként azért ezen a méreten elgondolkozok, pedig azért a lapáttal és a csákánnyal haverok vagyunk.

Igen "felszínes" vagyok. Amúgy nem, picit is jól néz ki már azért szóba állok vele!

Na de ez azért durva ahogy kinéz, ugyan ilyen magassággal mint én, csak még 10kg+ hát kösz b+

2017. aug. 20. 03:19
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös: Nem, nem a NŐKRŐL, hanem EGY női hozzászólóról...úgyhogy most te is hülyeséget írtál, nem csak ő... :D
2017. nov. 26. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:

# 17: Olvasgasd el még néhányszor, hátha rájössz, miért van ott a végén az a "csak a miheztartás végett"-megjegyzés.

Több, mint 3 hónap után házhoz jön a pofonért...

2017. nov. 26. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Hat ha 45 evesen sem talalok senkit, es csaladot akarok...
2018. jan. 6. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!