Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy randi sikeres, ha nem adom el magam, nem marketingolok magamról?
Férfiként engem sose hajtott a népszerűségi láz, nem vágyom arra, hogy középpontba legyek és arra se hogy sok csajnak bejöjjek úgy is csak egy a lényeg, ha valakit idiótának tartok, akkor azt ki is mondom. Mint múltkor az egyik volt kollégám is mondta nekem, hogy nem vagyok valami népszerű a csajoknál. Hálistennek azóta kilépett. Komolyan a népszerűség a leglényegesebb? Hol érdekel engem az, hogy mennyi csajnak jövök be?
Magyarán szólva nem vagyok egy lájk gyüjtő inkább kapjam a dislájkokat, de legalább nem árulom el önmagamat. Hülyét kapok a saját magát pozitívnak és motiváltnak beállító emberektől, akik túl komolynak hiszik magukat, pedig némelyikük olyan buta és sekélyes, mint a föld. Nem szeretem, ha valaki sokra tartja magát és, ha másokat lenéz.
Randizással is ez a bajom, hogy általában eladni próbálják magukat az emberek és nem ismerkednek természetesen. Ki a fenét érdekel az önmarketing, mint mennyire motivált, hol tart az életben, mit tanult és az, hogy a munkájában mennyire sikeres akar lenni? Ezek megölik a természetes ismerkedéseket és unalmassá teszik.
Egyszer voltam olyan randin, hogy egy csaj egész idő alatt a sulijáról beszélt és majdnem elaludtam mellette, hát nem akartam több találkozót tőle (mondjuk ő se), mert baromi unalmasnak tartottam azt, hogy nem nagyon tud másról beszélni.
Nem tudom miért állítják be úgy a randikat, hogy itt a legjobbat kell kihozni magunkból a randizás csak egy ismerkedés. Magát a randi kifejezést se szeretem, mert már a szóból árad a marketing és az öneladás.
Miért nem elfogadott a természetes ismerkedés? Az a mondás, hogy hozd ki magadból a legjobbat, a természetességet öli ki az emberből és, ha esetleg összejön kapcsolat, akkor már hazugsággal fog indulni, mert nem az voltál akinek lenned kellett volna.
Ti randiztatok úgy, hogy nem arra mentetek, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból hanem csak ismerkedtetek egyszerűen?
Tudod, a legtöbb kapcsolat miért bukik meg?
Azért, mert a felek ráébrednek, hogy akivel összejöttek, az baromira nem olyan, mint amilyennek megismerték.
Én mindig önmagamat adom. Így csak negyedannyi randi végződik sikerrel? Igen. De ezek jóval hosszabbak és tartalmasabbak, mint azok a megjátszós kapcsolatok.
Jó neked. Én is magam adtam, most meg az öngyilkosság gondolata foglalkoztat.
Annyira érdekes az élet! Itt sokan panaszkodnak a nőkre, férfiakra, a nehézségekre. Nekem meg már megvan mindenem, leszámítva egy dolgot. Az a baj, hogy az már sosem lesz meg, pedig az emberek többségének ott van a mindennapjaiban, mivel annyira természetes dolog egy kapcsolatban. Pont ezért ne tudom feldolgozni.
Ráadásul ez a marketing dolog is egy nagy kamu, egy álca.
Ha ismerkedős randi az a bizonyos randi, akkor az a lényeg, hogy a lényeged ismerje meg a másik, illetve rákérdezhessen a számára sarkalatos dolgokra veled kapcsolatban (természetesen ez oda vissza értendő), illetve megvillants a benned rejlő potenciálból is (ez a "marketing" része, de semmi kamu, ezek tervek, célok).
Általában azzal van baj, mikor mindenáron meg akarják a felek fogni egymást, ennek érdekében pedig azt mondják, amit a másik hallani akar. Ha az illető tisztességes, akkor ugye próbál megfelelni ennek az idealizált képnek, ami nagyon nemes dolog, de előbb-utóbb kifárad, akkor pedig foglalkozhat olyanokkal, hogy ugyan miért változott meg (sosem volt olyan).
Aztán van aki kicsit lustább, ő akkor ereszt le, mikor már nyeregben érzi magát, nem baj, ha a másik kérdőre vonja, mert még mindig kikérheti magának és utólagos önigazolásként a fejedhez vágja, hogy persze, hogy megváltozott, hiszen gyanakvó lettél :D.
Szóval nem kell nagy promó, elég csak az igazság.
32/f
nézd meg mit művel ez a sok hulladékmajom fészbukon
40 éves öregasszonyok "szexi" fotókat rakosgatnak ki magukról
mindenkinek elment a maradék esze is, persze, hogy senki nem képes önmagát adva ismerkedni, mert arról tudja, hogy szar
Nekem ez újdonsàg... Vagyis egyszer voltam egy ilyen randipartnerrel. Az volt a szerencséje hogy marhajol nézett ki, pàr honap után viszont megu tam, mert folyton csak magàt sztàrolta.... Nem örült mikor jeleztem hogy a làbnapot ne felejtse màr el...
Szo szo. Én mindig magamat adtam. Sajnos az őszinteség sokszor nemjön be,vannak emberek akik ugyanigy őszinték de mikor te is az vagy tàmadàsnak veszik. Kérdező nemlehet hogy te is ilyen vagy? Ha igen tudatom hogy barominehéz eset eg, ilyen ember,kb a 3. Szavàval ugy megbánt hogy csak na. Most van egy férfi aki... Hogyismondjam. Én próbàlol vele kommunikàlni de nagyon nehéz eset. Ő is betàmad ha kimondod az igazat face to face, nem pedig szépen csomagolva. Viszont megéri a munka vele ,mert baromira kedvelem, nagyon jo ember sok carral a hàtamögött, okos és vicces, sajnos helyes is. Hallottam rola ezt azt de nem szokàsom pletykàkra adni. Én szeretn3m megismerni baràtomnak tudni, de annyira tàmad néha, egy ilyen esetnél megsértödtem,komolyan megbàntott, azota eléggé tàvolsàgtartó.
Szo szo, a legtöbb nő az ilyen férfiakkal szemben feladja,nem leszel népszerű a nők körében, a nők 60% ànak rosz szokàsa meg hogy màsok vélem3nyére hallgat,és fontos jogy mitszolnak ugye.
Roszhir,a maradék 40% nak van pàrja /férje/leszbi...
Szoval ha talàltok egyet ne bàntsàtok meg, probàljàtok az őszinte önmagatokat kedvesebben tàlalni. Főleg havonta egyszer 1 hétig. :D
A mik a céljaim meg mit értem el blabla bla carokat meg hagyjàtok,azzalbugyis csak olyan nőt lehet fogni aki pénztàrcàra utazik.
Ó afranc, lemarad 31/N volnék
( firekt nem L, kinőttem azt a kort)
detto..hála érte..
meg fogom próbálni azt, hogy ezt így elmondom a csajnak aztán ha benne van jöhet talira ha meg felfújja az arcát akkor pá..
gondolja valaki, hogy nekem a műmosolya üdítő? az, lelomboz azonnal..
szomorú, hogy nagyítóval kell kutatni a jó társaság lányokat..
a randi igen törölhető fogalom, termeszetes ismerkedést akarunk, nem azért hívom meg egy kávéra mert a lába köze vonz hanem szeretném tudni, hogy ki ő, mit érez, hogy gondol dolgokat..
bár lenne ebben partner minél több nő, mindenki jobban járna
Nőként adhatod magad, elég sok jelentkező lesz.
Férfiként, ha nem nézel ki kiemelkedően jól, vagy nincs sok pénzed, akkor viszont szerepelni kell.
Ha szerencséd van, így olyan nőt fogsz meg, aki megszereti azt aki igazából is vagy, de ahhoz idő kell, nem adhatod rögtön magad.
Az állatoknál is így működik, mindenféle tollazat, agyar, előadásmóddal fogják meg a nőstényt elsőrr. És az ember is egy állat.
Ez persze a mítoszgyártó nőknek fàj/nem tetszik, ezért is nullázza a nullázócsapatuk a 82%-os vezetésével gyorsan az ilyen válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!