Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan másszak ki ebből? O. 0
Figyelt kérdés
van egy srác nem ismerem még most seXDde a bnőim akik néha beszélnek vele folyton mondogatják nekem hogy össze illünk így meg úgy...szóval muattak róla egy képet és nem rossz a srác...anyit megjegyeztem nekik is hogy nem rossz...másnapp megkérdeztem bnőm hogy mondtake valamit a srácnak??8mert mostanság össze akarnak hozni valakivelXD)erre mondja hogy igen kisit mesélt rólam na mondom ó-óóó és még is mit??HÁt hogy van eg ycsaj akinek BEJÖN(ilyet nem mondtam de igazXD) és a nevemet...csak a keresztnevemet...a srác 2 utcára lakik tőlem szerencsére nem egy suliba járunk...ha bármikor is össze futok akkor is tudj aki vagyok ez nagyon ciki....:/szerintetek ezt hogy mossam le magamról??? léccí segítsetek...13/L2010. jún. 27. 21:43
11/14 anonim válasza:
hát figyelj...nem kell remélned...már rég volt rosszabb is...de mindegy.ebbe ne menjünk bele. Kisgyerekekkel nem vitázok.szerinted mi lenne e legegyszerűbb megoldás??talán megmondod neki,hogy hagyjon??ne csináld már ezt...ha ekkora nagylánynak tartod magad,akkor ennyit meg tudtál volna oldani...ja és igen.kösz a jó kívánságot.Én nem kívánok neked semmi rosszat,abból a korból már kinőttem.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is volt már sokal rosszab...de nem neked kell egész nyáronhülyén érezned magad ilyen "barátnők" miatt...nem si tudom mit szerveznek a hátam mögött...hiábaszólok ez van.ha neked volt rosszabb akkro sajnálom de tudatom hogy lesz még....mindig van rosszab...ez a dolog már hab volt a teteján mindennek ami 1 hónap leforgása alatt történt...sokmindent vesztettem és úgy érzem semmit sem nyertem...az hogy az első kommenteddel leugattál kiborított ha neked is szarul esett akkor boccs de nem fögök itt nyalizni ....ennyi
2010. jún. 27. 23:42
14/14 anonim válasza:
az egy vicc. 13 éves kislány. majd felnősz te is, meg a barátnőid is, és kinövitek. addig meg egy kalappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!