Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult szituáció. Mi a véleményetek?
Ha egy ferfi veled akar lenni, akkor veled lesz. Akkor nem lesz semmi tul bonyolult, tul nehez vagy lehetetlen meg az egyeb marhasagok, amivel etet teged.
Köztünk tobb ezer kilometer volt, mas vallas, mas kultura, mas szokasok, mas anyanyelv, csaladi problemak, beilleszkedes, több szazezres koltsegek, de erdekes paromnak mindez nem volt bonyolult evekig, mert velem akar lenni. Ez a faszi meg monitor tul felerol sohajtozik neked kettot egy nap es odavagy a semmire.
mi az, hogy nem lehet belőle semmi? ..hadifogoly? billgéc'? öő űrhajós?
oldjátok meg a problémátokat, nem igaz, hogy nem önti el egyikőtök agyát a vér, hogy nekiugrana és leverné a falat közületek
Jól írta valaki, sablon szöveg. Hány ilyet hallani. Tipikus dugópajti. Kötelezettséget vállalni nem akar (de hát ezt meg is mondta, szóval ezzel kifogta a szelet a vitorládból).
Nincs ebben semmi bonyolult. Önző p..öcs, ennyi.
Jajj te... Ez egy olyan kamu kitalált hülyeség, hogy az nem igaz. Én is voltam ilyen helyzetben, majdnem két teljes évig.
Ha szerelmes lenne beléd, mint ahogy azt mondod, akkor hidd el, hogy veled lenne. Te kellhetsz neki,csak épp kötöttség nélkül, kedvelhet is, szex is jó, de ennyi. Nagyot fogsz koppanni, mikor mással lép le. Vagy mással is lesz, hiszen ti nem vagytok együtt.
Különben nekem is ezt mondta az "ex." Kapcsolat ne, mert bonyolult, stb, de egyébként én vagyok élete szerelme. Nagyon fontos vagyok. Blablabla. Csak akkor még kis hülye fiatal voltam.Ma már nevetve küldeném el rögtön az ilyet.
Ha pedig itt aztán minden válaszoló téved szerinted, akkor kérlek írd le, hogy mitől lenne ugyan olyan bonyolult az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!